-
avrupa birliğine almaları bence o kadar önemli değil önemli olan bizim avrupalı gibi olmamız birliğe girmek demek onların buyruklarına biraz daha boyun eğmek demekdir onların türkiye içinde dahada rahat propaganda yapmaları ve misyonerlik faaliyetlerini sürdürmeleri demekdir bizleri avrupa insan hakları mahkemelerinde yargılayanlar birde kendilerini yargılasalar nasıl bir sonuç çıkar merak ediyorum filistinde ırakda yapılan insan hakları ihlalleri değilmi sayın avrupalılar buralarda neden ceza kesmiyolar türkiyede idamı yasak edenler canlı yayında koskoca bir devlet adamını idam ediyorlar saygılarımla.
-
arkadaşlar birde olaya şu açıdan bakalım.yıllar önce hollanda, ingiltere, fransa vs avrupanın birçok ülkesi denizaşırı yerlerde kendilerine sömürgeler edinmişler ve o ülkelerin kaynaklarını yagmalamışlardır.
osmanlı kültürüne baktıgımızda ise, yerel halkın istegi ve yardımıyla elde edilen birçok avrupa şehrine kendimizden yeni degerler kattıgımızı çok açık bir şekilde görebiliriz.hanlar,hamamlar,köprüler,medreseler,osmanlının avrupaya eşine rastlanması mümkün olmayan hediyeleridir.
ne zaman kendimizi yabancılarda küçük görmekten vazgeçer ve kendi ayaklarımız üstünde durmayı başarabilirsek işte o zaman ne avrupaya nede başka dayanaga ihtiyacımızın kalmayacagını düşünüyorum.bizim ülkemizde un,yağ,şeker su var ama yarım asırdır helva yapacak bir yiğidi çıkaramamış olmamız gerçekten çok üzücü.
hepinize saygılar selamlar...
-
avrupa toplulugu
avrupa dendimi söyle durup durup bin deyil bilyo defa turkiye olarak dusunmeliyiz biz turkiye olarak bu gune kadar verdigimiz her sözü yerine getirdik yalniz avrupa verdigi sözleri cok cabuk unuttu hic bir vadini yerine getirmedi iste yanibasimizda bulgaristan bir örnektir bulgaristan kominizmden ayrilali ne kadar oldu da avrupaya dahil edildi nesi var ki hangi avrupa kosularini yerine getirdimi acaba da birlige dahil ettiler onun icin sikmayin caninizi hani derizya türkün türkten baskaca bir dostu yoktur buda böyle biline saygilar sevgiler herkese basarilar dilerim
-
bence bizi yani TÜRKİYE yi oyalıyolar alacakları falan yok bir ermeni gazeteci öldü diye tüm Dünya ayağa kalktı baksanıza yani bir yerlerden yönetiyolar BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ ni kabul ederlerse belki AB ye gireriz yani ÜLKE tamamiyle ikiye bölünecek onun tartışmalarını yapıyolar böyle giderse sonumuz kötü
BİZ TÜRK BAYRAĞI nın KIRMIZISI BİTMESİN DİYE KAN DÖKERİZ... xzender
SAYGILAR
-
tabiiki kabul etmeyecekler genç bir nüfusa sahip ve iş gücü çok göç korkusundan dolayı kabul etmezler ayrıca din faktörüde var
-
Benim hiç umurumda değil.kabul edip etmemeleri.birilerine bağımlı yaşamaktan kurtulmalıyız.bu iş neye döndü biliyormusunuz bir kıza arkadaşlık teklif edersiniz kabul etmez .kendinizi beğebdirmek için türlü maskaralıklar yaparsınız bu iş ona döndü.ben onları kabul etmiyorum.o yüzden oyda vermiyorum
-
Ab
Ey türkoğuları bizleri içten parçalayıp birbirimize düşürmesinlerde
almalarını boş verin.hortumcular olmasa biz kendi kendimize yeteriz.ab ister alsın ister almasın yeterki devlet güçlü olsun,millet birbiri ile kenetlensin,pkk olayı bitirilsin,ana babalar gözyaşı dökmesin,bize yeter.Görüyorsunuz bir ermeni öldü dünya ayağa kalktı,bizim askerimiz polisimiz doğuda her gün şehit düşüyor hiçkimseden ses yok. BENİM DÜŞÜNCEM GÜÇLÜ DEVLET. GÜÇLÜ ORDU GÜÇLÜ MİLLET NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
-
başkalarına şamur atmaktan vaz geçersek bu hayal değil arkadaşlar başkalarını değiştirmeye çalışıp biz buyuz dersek olmaz kimse kimseyi kara kaşı kara gözü için almaz şuna inanıyorum insan olmayı öğrenirsek sorun kalmaz
-
arkadaşlar birde madolyonun diğer tarafından bakmak lazım bizim göremediğimiz tarafından biz hiç bir millete zarar vermek için uğraşıyormuyuz o milletin iç ve dış işlerine karışıyormuyuz hayır ama bakın avrupa kaybettiği kurtuluş şavaşından hemen sonra bizi savaşta yenememenin verdiği açıyla bizi bölmeye parçalamaya çalışmıştır sizce neden olabilir bence biz göremediğimiz kadar büyük bir MİLLETizde ondan hem tarih hemde yeraltı zenginliklerimizde gözleri var yoksa bunlar ermenileri kürtleri düşünselerdi zamanında onları yüzüztü bırakıp kaçmazlardı ATAmın dediği gibi NE MUTLU TÜRKüm diyebilene
-
Almıyacaklar.Hem alsalar ne olacak.Avrupa bizden çokmu iyi durumda sanki.İşssizlik had safhada.Oyun oynuyolar bizimle.İstekleri yerine getirilene kadar; bizim safdirik hükümetler tarafından oynayacaklar bizimle.Topraklarımız,madenlerimiz,vs...ele geçirmeye uğraşıyolar.Bunu Türkiye neden görmüyo? Ve tabi en önemlisi Şerefimiz ile oynuyolar.AB'ye şerefli giriş diye bişey sözkonusu değil.Daha tecrübeli arkadaşlar bu tür anketleri başka başka yerlerde de yapsınlar bence.