Arkadaşlar softcam ve kanal listesi bugün itibariyle POLSAT Kanallarıda eklenerek güncellenmiştir. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
Printable View
Arkadaşlar softcam ve kanal listesi bugün itibariyle POLSAT Kanallarıda eklenerek güncellenmiştir. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
Arkadaşlar, Softcam ve Kanal Listelerini artık burada bulabileceksiniz. Şu an ititbariyle ikisinide güncelledim. GM 11400 cm ve Aciko 4225 SKY'ın Nisan ve Mayıs yazlımlarıyla tüm paketler açıktır. Herkese iyi seyirler.
Saygılar.
Softcam güncellendi. Herkese iyi seyirler. Tüm paketler açık şuan.
Saygılar.
Elinize sağlık
Arkadaşlar, GM menüsüyle hazırladığım softcam Aciko menülü yazılımda çalışmadığını yaptığım testler sonucu anladığımdan Aciko menülü yazılımlar içinde bir softcam hazırladım. Herkese iyi seyirler.
Saygılar
Arkadaşlar, GM 11400 cim menülü Kanal Listesi ve Softcam güncellenmiştir. Uydular TÜRKSAT+ HOT BİRD+ HİSPASAT. Birinci mesajda belirtilen tüm paketler açıktır. Herkese iyi seyirler.
Saygılar
Arkadaşlar, tüm frekanslar sıralı şekilde ve kanallar kategorilerine göre sıralanmıştır. ****** ve ***** (549'dan sonrası) kanallar tarafımdan şirelenmiştir. Kendi şifrelerinizle açabilirsiniz. İsteyen istediği kanal listesini ve softcamı atabilirler. Herkese iyi seyirler.
Saygılar
11400 gm yüklü olan aciko 4225 imme yeni den 24.5.2006 tarih ve 31.8 soft cami attım fakat cihaz kilitlendi kumanda çalışmıyor. check new firmvare yazısı çıkıyor. ne yapmam lazım