bende ev telefonuyla kesinlikle konuşmuyorum avea kurumsal hattım var bedava görüşüyorum.
Printable View
bende ev telefonuyla kesinlikle konuşmuyorum avea kurumsal hattım var bedava görüşüyorum.
evet 12 ytl gelirken 30 ytl oldu neoldu bilmiyorum. ama çok kişiye fazla gel miş bu ay
Merhabalar,
Adamlar gündüz değil gece görüşün diyor ve de bedava kontör veriyorlarmış,
ama bedavalar ne zaman saat 22.00 ve 07.00 arası nedemek.Sen benden sabit ücret adı altında Standart hat olarak 10 YTL alıyorsun bu ücret vergisiz hali, onlarda üstüne binince 13 YTL ye çıkıyor, 10 YTL ona 3 YTL Devlete ne güzel bir kar.Şehir içi ve Şehirler arasını aynı ücret yapmışlar.Sizlere soruyorum hangi görüşmeyi çok kullanıyorsunuz , tabiiki verilecek cevapta %80 yakını şehir içi diyecek.Sözde şehir dışını düşürüp şirinlik sağlamak istediler.O zaman aldığın sabit ücret karşılığı bedava kontör ver ve saat kısıtlaması yapma.Hiç konuşmadan sabit ücret ne demek? İnsanları enayi yerine koymak.Yapılacak iş sabit hatları kapatmak.Ama onuda engelemek için ADSL ücretlerini düşereceğiz diyor , amaç ADSL yi bahane ederek sabit hattaki abone sayısını artırmak.Özelleşmeden önceki ve şimdiki faturalarınızı bir kontrol edin bakalım aradaki fark ney.Değerli büyüklerimiz özelleşme rekabet doğurur fiyatlar düşer diyordu,ne oldu düştümü.....
Saygılarımla.
abicim bende bunu anlamıyorum hiç konuşmadan neden 10ytl alıyorlar bu 10ytl karşılığında bana ne hizmet veriyorlar tamam 10ytl alsınlar ama o zaman bedava dk versinler eğer ay içerisinde kullanmazsanız o dakikaları silinir desinler bunun gibi çözümler olabilir bence hep bana hep bana olmaz birazda vatandaşı düşünler.