kredi kartı mağduru olduğum için kullanmıyorum
Printable View
kredi kartı mağduru olduğum için kullanmıyorum
hayır kullanmıyorum.ama 2 yıl öncesine kadar kullanıyordum şu an daha rahatım ve herkese tavsiye ediyorum param olursa harcıyor arbaya biniyor benzin alıyorum o kadar. herkese saygılar.
kredi kartı kullanmasını bildikten sonra sorun yok bence çünkü nihayetinde alacağınız şeyleri nakit yerine kredi kartı ile ödeme yapıyorsunuz. Ve nakit parayı 1 ay kullanma fırsatı buluyorsunuz. Ayrıca taksitlendirme ve benzeri avantajları var.
en güzeli kullanmamak
günün de tüm borcu ödendiği sürece bence hiç bir sakıncası yok. Bilakis çok da faydalı
Evet kullanıyorum kredi kartı iki yüzlü bir şeydir ya cebindeki dost yada cebindeki düşman ama bunu tamamen kullanıcının kendisi belirler..
12 yıldır kullanıyorum ölçüyü hiç bir zaman kaçırmadım ve tamamını her ay ödedim ve hiç bir sorun de yaşamadım vede memnunum genelde maaşımı aldığım bankanın kredi kartlarını kullanırım
kullanmayı hiç düşünmedim kullanmamda atalarımızın da dediği gibi ayağımı yorgana göre uzatırım cebime göre hesabımı yaparım ağrımayan başımı ağrıtmam keyfime bakarım saygılar.
ilk çıktığı günden beri kullanıyorum çocuk evlendirdim taksitlerinden istifade ederek mobilya aldım faydasını çok gördüm kimseye muhtaç olmadım borç para istemedim akıllı kullandığın sürece nimet .
zeki adam kullanır