indirdik indirdik diyolar fatura her ay artarak geliyor
indirdik indirdik diyolar fatura her ay artarak geliyor
anketteki 14 olulmlu bulan kişiye helal olsun ne diyelim.Cumhuriyet yürüyüşü gibi tek vucut olup sabit hatları kullanmazsak (ADSL) olmasa otamatikman fiyatları düşürürler ama.
evet bende kendilerine çok çok teşekür ediyorum 10 ytl sabit ücret reklam paraları nasıl çıkacak ve de telefon dinlenme faturalarını kime yansıtacaklar bizim gibi enayilere ben evdeki telefonu konuşmaya sifrelemişim sadece interneti kullanıyorum memlekette satılmayan çok az kaldı ayaklarının üzerinde durmayan bir ülke ona buna yaslanmak zorunda gemileri ne parasıyla alıyoruz yani
tatil ankete katılacaktım fakat kapatmışınız tatilimi sandık başında geçirecem ki bundan sonra daha rahat tatil yapma imkanımız olsun cocuklarımız içinde sizde sandık başında kullanın bu ülke peşkeş çekiliyor az kaldı
böyle indirim mi olur, konuş konuşma her ay 7.5 lira geçiriyor..
ayıptır yahu.. kapatacam en sonunda ev telefonunu o olacak.. cep telefonu daha ucuza gelecek neredeyse..
altın yumurtlayan tavuğu özelleştirirsen olmadı birde yabancıya satarsan olacağı budur. aslında ben yapılan fiyat indirimini yani bindirimini fazla önemsemiyorum. telekom yani haberleşme bir ülkenin en stratejik kurumlarından biridir. küresel sermaye ve onun yerli işbirlikçileri tarafından ülkemizin içten ve dıştan kuşatıldığı aşikar iken bu kurumun özelleştirilmesi baştan büyük bir hataydı. hemde yabancılara vermek çok daha büyük bir hata. devletin gizli haberleşmesini dinlediğini tespit edip vodafonu ülkesinden kovan yunanistan kadar kafamız çalışmıyor. kafayı çalıştırıp uyaranlar paranoyak ilan ediliyor.
4 ytl lik konuşmam var 20 ytl ödemesi bunun neresi indirimli
bence telekom yanlış yapıyor.
Neden Hep Bİrlİkte Telekoma Şİkayet Üzerİne Şİkayet Emaİl Atmiyoruz Haydİn Hep Beraberce Şİkayet Edelİm