12 03 A5
Bu fakirlerede bir baksanız
Saygılar...............
12 03 A5
Bu fakirlerede bir baksanız
Saygılar...............
sevgili üstadım bu yazılımlarda cw bölümü boş saygılarımla
softcam at
bu arada dün gece verilen stream 5.8.177 tamemen tarfımızdan editlenmiş olup bazı yabancı forumlarda kendileri tarafından yapılmış gibi gösterilmekte
yiğidi öldürüp hakkını vereceksin classicaoyu ispanyollar yapmış helal olsun streamın tps algosu da onlar tarafından editlenmiş onada ok illa yazılıma reklam mı alalım dikkat edin yazılımlar dün gece 2 forumda aynı anda verildi bazı özellikle fransız sitelerin de bu gün yayınlanmış onlar buralarda takipte haberiniz ola...
bunu yazmamdaki amaç şu şimdi bazıları çıkıpta yazılım oralardan alınmış demesin özellikle son bir iki sortware grubu için umarım sözlerim yanlış anlaşılmaz anlamak isteyen anlamıştır saygılar....
şunuda söyliyeyim biz yazılımları yazmıyoruz kalıp olarak kullanıyoruz yazılım yapıyoruz diye bir iddiamız yok...bazı arkadaşlarla aynı kefede yer almak istemeyiz onlar kendilrini bilir....
yaw kardeş herşey iyi güzel...yazılımlar için emeğine sağlık...ancak en küçük bişeye bile çok fevri tepki veriyosun....karadeniz insanı biraz öyledir belki ancak şunu bilmelisinki herkes senin kadar elektronikten ve yazılımdan anlamayabilir....gayette normaldir...onlar anlıyo olsaydı onlar forumda görev alırdı...sakin ol kardeş...
Selam lazista hemşehrim
bu konuda sana katılıyorum yıllardır ben bu yazılımları takip ediyorum bazıları sadece hazırdan yiyor malum benim gibiler fazla anlamıyor ama uzun süreli olunca farkı biliyor o yüzden emegine saygılar; gayretlerinin devamını dilerim ,şu 12 03 a5 lere kimse bakmıyor bunlara da bir baksan seviniriz.
Saygılar
İnadına TRABZONSPOR diyorum......................
benim sözüm son kullanıcılara değil bazı kendini bilmezler var iş yapmazlar yapılana muhalefet olsun diye yazarlar onlara...Alıntı:
evet trabzonlu olmamdan kaynaklanan biraz tez canlılık var çabuk tepki veriyorum ama test diyorum, hataları olacaktır diyorum ,olumsuz bi şey görünce insan üzülüyor.. ha bu demek değilki ne kardeşim hataları yazmayalımmı kesinlikle yazacaksın ona göre düzenlemeler yapılacak ama yazarken de karşı tarafın ruh halini göz önünde bulunduracaksın..
ben kendi açımdan söyleyeyim amatör ruhla bu işlere bakıyorum bunu kaybettiğimi hissediğim an zaten uğraşmam diğer arkadaşlarda öyle
hepinize hayırlı günler...
not:classiconun tr dili mutlaka olacak bunuda ileteyim..