bu millet keriz olduğu sürece semer vuran çok olur nereye kadar sürecek bu sesizlik
bu millet keriz olduğu sürece semer vuran çok olur nereye kadar sürecek bu sesizlik
Bunlar delirmiş galiba walla en iyisi cep telefonu...
önce geçmişini...
sonra geleceğini...
sonrada DİNİNİ....
KAÇA SATARSIN....
bu tam bir soygun düzeni. sabit ücret alıyorlar. onun üstüne konuş konuşma hem kdv hem de ötv koyuyorlar. 11 ytl lik konuşma ücretine 40 kusur ytl fatura ödedim. bu nasıl bir hizmet anlayışı. bir de çıkarmışlar Cem Yılmaz ı yok dayım 54 yaşında yok bilmem ne. milletle alay ediyorlar. Cem Yılmaz reklamda türban veya çarşaf da giyer artık. Şirketin adını da Yarab Telekom koysunlar bence.
haberleşme ağımzın başına yabancıyı getitrsek olacağı bu olur.
indirim derler bindiriler.
faturalarına bakın konuşma ücretinizin en az 4 kaıtı ücret ödüyorsunuz.
benim 6,00ytl 26,800
Yahu arkadaşım ben hesaplı hat tarifesindeyim şehiriçi iki aramam var bunların tutarı 2 küsür YTL eski tarifede sabit ücret 6 küsür ytl(İster konuş ister konuşma) gelen fatura 12,50 YTL.Şimdi merak ediyorum siz görüşmelerinizi nasıl yapıyorsunuzda ben iki kısa görüşmeye karşılık 12,5 ytl öderken siz 15 YTL ödüyorsunuz .Bir yolu varsa bizede izah edin de bizde uygulayalım , faturalar az gelsin bari.....Desenize bu kadar vatandaş yalandan yere mi isyan ediyor, hikayeden mi sızlanıyor...Anlamak ümkün değil.:46:Alıntı:
Saygılar,
hepimiz şikayet ediyoruz ama adamlar yine başımızda ? ?????????
Evet Bu tarifeden Memnun Oldum 40 Kişi 7.78% :49: memnun olanlar
Adamların indirim dediği her şey bindirim oluyor be
cep telefonlarındaki sınırsız internet(eskiden yapılmıştı) tekrar gündeme gelse anında ADSL yide ev tel. nunuda kapattırcam..resmen kekliyolar milleti.