Buardaki yukleme programı ve talimata uygun yukleyiniz. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Kosovalı arkadaş emeğine sağlık.
bendeki sorun kardes su hic bir hata almiyorum sorunum bu benim neden se pc ylen mi sorun var neylen bilmiyom ama yukleme ye basarer basmaz instal failed diyor yani hic bir gelisme yok senin anlayacagi n ne yapacagimida sasirdim aama ayni seylen defalarca yukledim yani pc ile receiver arasinda galiba baglati olùmuyor nedense yardim edebilecek olan yokmu arkadaslar
Topfield 3000 CIP PRO için yokmu bu yeni yazılımdan. Bekliyoruz arkadaşlar.
kares benim cihazin menusu ayni senin resimdeki koydugun gibi ve 581 len aciliyor ben yuklemeye basar basmaz daha instal failed diyor kardes benim port larda sorun olabilirmi yani com 1 veya 2 kapali olabilirmi acaba ben web isleri ile ugrasiyom ve cute ftp kullaniyom ve port21 len baglaniyom neden olabimlir acaba com lari nasil acik olup olmadigini anlariz nasil yapariz bu isi acaba kardes ler yardim edin
benim cihazada yüklerken sorun yaşıyorum. yazılımı gönderir göndermez kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor. gm 4150 fta j
yokmu derdime derman olcak birisi kardes ler neden bole oluyor
Receiver yazılım atarken tum com portların kapalı olmasına dikkat ediniz.Başka bir pc de deneyin yazılımı su anda 200 kişi indirmiş sorun osla yazarladır malesef sizin pc nizde veya cihazınızda teknik problem olabilir