1 Puan O Paundan Daha Iyidir.1-2 Yavaş Yavaş Belli Olmaya Başladi
Printable View
1 Puan O Paundan Daha Iyidir.1-2 Yavaş Yavaş Belli Olmaya Başladi
arkadaslar ben takim tutmuyorum.loto 14 lu oynadim.
ne fenere nede" besiktasa verdim.lotom 12 de kaldi.verseydim tutururdum.
ama olsun iki takimida cani gunulden tebrik ederim.
Fenerbahçe'de, sağ dizinden sakatlanan Tümer'in, yarınki PSV Eindhoven maçında forma giyemeyeceği açıklandı. Sarı-lacivertli futbolcunun, antrenmanda bir ikili mücadele sırasında sağ dizine aldığı darbeyle sakatlandığı ve dizinde şişlik oluştuğu bildirildi.
Kulüpten yapılan açıklamada, Tümer'in, sakatlığı nedeniyle Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki PSV Eindhoven karşılaşmasında forma giyemeyeceği bildirildi.
Kulüp doktoru Piyer Arzuman, Tümer'in tedavisine başladıklarını ifade etti.
uffffffff tumer nezaman hazir olduki.yoklugu ile varligi bir
bende öle
elimizden geleni yapsak yeter bizim ama oynayacak topcular yok hayırlısı olsun paylaşım için sağol ellerine kollarına sağlık
turk takimlari alsinda kim alirsa alsin
Temsilcimiz Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki 4. maçında Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven ile karşı karşıya geliyor.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.45'de başlayacak maçı Lüksemburglu hakem Alain Hamer yönetecek. Genel olarak son 16 resmi maçta, Avrupa arenasında da son 8 maçında yenilgi yüzü görmeyen sarı-lacivertli ekip, önemli sınavından da başarılı bir sonuçla ayrılmak istiyor. (G) Grubu'nda 6 puanlı lider FC Inter'in ardından 5 puanla 2. sırada bulunan Fenerbahçe, grubun ilk maçında İtalyan rakibi karşısında olduğu gibi, kendi sahasındaki mücadelede seyircisi önünde kazanmak amacında.
Konular Birleştirilmiştir!!!