bitti.2-1
Printable View
bitti.2-1
TEBRİKLER
bittiiiiiiiiiiiiiiiiiii...bana göre maçın kahramanı gökhan gönül....süper oynadı...ibrahim kaşın sakatlanıp çıkmasından sonra oyuna girmesi bizim için büyük şanstı....tebrikler...
ve ve ve ve ve bitttttttttttttttttttttttttttttttttti aldık allahım şükürlre olsun sana
Bu galibiyetle Milli Takımımız puanını 21'e yükseltti, Norveç ise 20 puanda kaldı...
Son dakikalarda biraz zorlansakda sonunda maçı aldık.Şükürler olsun.
Helal olsun Aslanlarımıza TÜRKİYE herzaman heryerde Kazanmalı Süper Maç Oldu Alkışlar Orada olan herkese
(A) Milli takımımız, Avrupa Şampiyonası'na gidebilmek için Norveç karşısında mutlak galibiyet parolası ile sahada...
İLK YARI
• 1. dakika Karşılaşmaya (A) Milli Takımımız başladı...
• 3. dakika Norveç savunmasının bir anlık hatasında araya giren Hamit, çok sert vurdu ama top az farkla auta gitti.
• 8. dakika Norveç'te Haestad sarı kart gördü.
• 11. dakika Norveç milli takımı, Hagen'in golüyle 1-0 öne geçti.
• 16. dakika Milli Takımımızda, İbrahim Kaş sakatlanarak oyundan çıktı, yerine Gökhan Gönül girdi.
• 22. dakika Milli takımımız, yediği golün ardından yeniden oyunda dengeyi kurdu.
• 27. dakika Hamit sağ kanattan ortaladı, Nihat'tan önce son anda Norveç defansı araya girdi.
• 31. dakika Millilerimiz, Emre'nin muhteşem golüyle 1-1'lik eşitliği yakaladı.
• 36. dakika Millilerimiz, eşitliği yakaladıktan sonra Norveç kalesini abluka altına almaya başladı.
• 42. dakika Şu anda oyunda orta alanda topa sahip olma mücadelesi var.
• 45. dakika Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere sonuçlandı.
İKİNCİ YARI
• 46. dakika Karşılaşmanın ikinci yarısına Norveç milli takımı başladı.
• 48. dakika Nihat'ın ceza sahasının dışından vuruşunda Norveç kalecisi Opdal topa hakim oldu.
• 60. dakika Milli takımımız Nihat'ın muhteşem golüyle 2-1 öne geçti.
• 68. dakika Milli takımımızda Semih oyundan çıktı, yerine Yusuf girdi.
• 81. dakika Hamit, ceza sahasına girer girmez yerden vurdu ama top az farkla auta çıktı.
• 85. dakika Norveç milli takımında Iversen oyundan çıktı, yerine Helmstad girdi.
• 86. dakika (A) Milli takımımızda Arda oyundan çıktı, yerine Tuncay girdi.
• 88. dakika Norveç'te, Storbaek çıktı, yerine Rushfelth girdi.
• 90. dakika Milli takımımızda Yusuf sarı kart gördü.
• 90+3. dakika Karşılaşmanın son düdüğü çaldı ve Millilerimiz sahadan 2-1 galip ayrılarak Avrupa Şampiyonası'na katılmak için büyük avantaj yakaladı.
EXCELENT TURCIA:yahoo:
Çarşamba akşamı Bosna Hersek'i yenip EURO 2008'e gideceğiz...
hala inanamıyorum biri doğru desin sabah
üzülmüştüm demeki ardından allahım bana
bu sevinci yaşatacaktı şükür sana ya rabbim
sabah serefxxxxn biri dükkandan n73 çaldı üzülmüştüm
doğrusu ama canım sağolsun kazandık ya feda olsun