bende içmiyorum ama uyacaklardır neden milletimiz parayı sever ceza vermemek içim ss kanunu
Printable View
bende içmiyorum ama uyacaklardır neden milletimiz parayı sever ceza vermemek içim ss kanunu
her yasaya uyarızda sigara çok zor
bu bir akıl orantısıdır biraz düşünsen bulurdun sigaranın saglıga yaptıgı zarar ve devletin saglık için harcadıgını düşünürsek ya iş kaybı onu hic sorma sigara içen iki civata sıktımı şişer öksürügü tıksırıgı ile ortalıga mikrop sacar ömrünün kırkından sonrası hastanelerde gecer onun içtigi iki paket sigaranın geliri onun saglıgı için beş paket geliri ödenir kim karşılıyor devlet gidin gögüs hastanelerine %99 u sigaradan yatıyor.bence devletin yasaklamasına gerek yok akıllı insanlar saglıklı ve rahat yaşamak istiyorsa bu gibi saglıgı tehtit eden maddelerden uzak duracak ha yok biz ömrümüzün yarısını keyf masalarında diger yarısınıda hastanelerde sürünerek gecirmek istiyoruz diyene sözümüz yok hayat kendi hayatları diledikleri gibi yaşasınlar.hükümetin devletin onlara yasak getirmesinde bir mana yok bunları düşüne bilen zaten sigara ve benzeri maddeler içmez içiyorsada kendi iyiligi için doktor içme yoksa ölürsün demeden bırakır inşallah diyelim hepinize sigarasız saglıga zararlı bagımlılık yapan tüm maddelerden uzak saglıklı hayatlar dilerim.
önce vatandaşın gelir seviyesini bakmak gerekir. yasaklar devamlı tatlıdır
Sıgara konusunda çıkan kararlara bu millet bence zor uyar. Bukanun başlaması aşağı yukarı bundan epey zaman zaman önce hava alanları ve ucaklarda sigara yasağı vardı ben cok kişileri hosteslsrle kavgaya kadar sözlü çatışmalarla sigarasını içtiğini gördüm bu yasakrestoran meyhane gibi bölgeleri kapsadığında hepten cekilmez olur sağlık için faydalı da olsa o keyfi tamamlak için gene bu millet bir çare bulur helbet..........
bence pek uyan olmaz.
haninerdee kim salliyacak bunu bir görsem iki dişimi kıracam biz içeriz deyip cezayıda ödeyecekler
Ben Yorum Yapmakta kararsızım çünkü bu gün çıkan yasalar yarın değişebiliyor yada cezayi yaptırımlar yetersiz kalıyor yani millet yine bildiğini okuyor. bence yasak diye sigara tüketimi dahada artar. yasaklar nedense tatlı geliyor millete, doğuştan delikanlılık var yani. nasıl delikanlılıksa bu!!!!????