peki polsat ta veya multıvızyonlarda oynayan bır fılme flash bellek yardımı ıle turkce altyazı ekleyebılıyormuyuz bu konu hakkında bılgısı olan vaesa çok sevinirim
Printable View
peki polsat ta veya multıvızyonlarda oynayan bır fılme flash bellek yardımı ıle turkce altyazı ekleyebılıyormuyuz bu konu hakkında bılgısı olan vaesa çok sevinirim
merhaba arkadaşlar benim yetkililerden bir ricam olacaktı
bu usb ye kayıt ettiğimiz klip olsun film olsun parçaları diğer mp3 gibi ardarda çalamazmıyız mesala ben klip izlerken biri bittimi diğerine geçeceğine en başına dönüyor
birde
sadece ts formatında değilde mpeg leride okusa çok mükemmel olacak ya
bendeki 500 gblık hd ,de bir sürü film var mpeg formatında
tabi doğal olarak onları göstermiyor.kayıtta bir sorun yok ama dediğm gibi sadece ts leri okuyor.
hani öyle bir yazılım olsa dedimde
çok teşekkürler
teşekkürler
ye-2000 fta usb receiver var bende.30 haziran yazılımı yüklü. daha önce usb den müzik falan dinleyemiyordum. fat32 formatında biçimlendirdim usb yi.ve müzik dinleme sorunu çözüldü. hergün tps güncelleme dosyasınıda atabiliyorum usb den. fakat kayıt yapamıyorum kayıt yapmaya başlayınca kanal sanki pause yapmış gibi çok yavaş gidiyor normalde duraksamalar falan yapıyor.ve 10-15 saniye sonra falan duruyor ve kayıt hata diyor. pvr ye bakıyorum. oraya 0 10-15 saniyelik kayıtı sorunsuz yapmış.fakat kayıt yaparken pause yapmış gibi yayın takılıyor.acaba sorun neden kaynaklanıyor? yazılımla alakalı bir durum mu? yopksa usb bellekle alakalı mı? 4 gb lık bellek kullanıyorum. pq1 yazıyor üstünde. yardımcı olacak arkadaşlara teşekk.
donmanın nedeni flaş bellekteki aktarım ve yazım hızından kaynaklanıyor...Alıntı:
bende bilmiyordum..aidata nın 4 gb lik usb sini aldım. başladı donmaya ve bir süre sonra da (1-2 dk) kayıtı bitiriyordu...araştırdım.(araştırdım derken hakkını yemiyelim...ya oldsman usta yada gacvokem usta söylemişti nedenini) meğersem aktarım ve yazım hızı ile alakalı imiş...
Benim usbnin aktarım hızı 12 mb/sn - yazım hızı ise 5 mb/sn...
şayet yazım hızıda 10 ve ya üzeri bir mb/sn olasa idi sorun olmayacaktı...
velhasılı kelam elimizde kaldı flaş bellek...kullanamıyorum....
kayıt için flaş bellek alacaklar buna dikkat etsinler...10 mb/sn ve üzerinde olmalı yazım ve aktarım hızları...
acı tecrube konuşuyor...
selametle...
arkadaşlar cihazım next 2000 cıs plus ben 200gb usb harici hardisk kullanıyorum sabahtan aksama kadar kayıt yapıyorum hiç problem yaşamadım
yani ne yaparsam problem yaşarım diyemi soruyorsun? :)Alıntı:
aktarım ve yazım hızı yüksektir hdd nin...
bende alacağım bitane...
ve bişey sormak istiyorum...yaptığın bir saatlik kayıt ne kadar yer kaplıyor?
next ye 2000 fta usbli cihaz kayıt yapabilme özelliğine sahip dimi??tv den flash belleğe??