arkaadslar belkı konu baska cıhazla alakalı ama next cıhazlarına da cıktımı auto.bılgı verebılırmısınız.saygılar.
Printable View
arkaadslar belkı konu baska cıhazla alakalı ama next cıhazlarına da cıktımı auto.bılgı verebılırmısınız.saygılar.
hay ağzına sağlık arkadaşım ben bu işten ekmek yiyen biri olarak ben bile karşıyım yani iki gün yazılım olamyınca güzelim cihazları yerden yere vurmaya başlıyoruz ne diyeyim arkadaşım yayaşsın next diyor bazıları nextinde artık bir çok modeline yazılım çıkmıyor yarında onumu kötüleyeceğiz...
delta 4 arkadaşım biz burada şunu bunu kötülemek değil.sadece haklı davamızı savunmak. birçok modele yazılım çıkmışken para veripte hemde birçok markadan daha fazla para vererek aldığımız sunny bizi şuan mağdur etti?
Zamanında insanlar en iyisi diye ne paralar döktü bizzat şahidim,şu an bu insanlar mağdur durumdular,ama bu durum yetkililerinin umrunda değil tabi onlar sattıktan sonra bağlantıyı kopardılar..
arkadaşlar bende katılıyorum benimde 7010 cihazım var banada at gitsin diyorlar.Yeni bir cihaz alacağım ama Sunny asla.
kardeş sunny'e atılan bi kelek falan yok....burada yazılımları bize sağlayan 2 usta gladyatörvari söz düellosuna girdiğinde de aynı şeyi söylemiştim,şimdide aynı şeyi söylüyorum...yazılım yapma olayı fabrikaların tekelindedir...fabrika veya onun taşeronu olan firma yazılımı ham olarak verir,ustalarda radiac tools üzerinde çalışarak biz son kullanıcılara ulaştırırlar...bu kadar basit...e fabrika yazılım yapmayınca hiç kimsede bişey yapamıyor şekil 1A'da görüldüğü üzere...:D :D ...dolayısıylada sunny'e atılan bi kelek falan yok...bu durum tamamen sunny firmasının tasarrufudur...selametle
valla artık ben sunny satmıyorum satmayıda düşünmüyorum yarı yolda bıraktılar kullanıcıları
next takır takır yazılım çıkarıyor artı her yazılımdada makinayı dahada güzelleştiriyor önce ******* yazılımları derken şimdi usbli modellerde hem kayıt imkanı var hemde yazılım atmak için pc ye ihtiyacında yok hermangi bir flash bellekle istediğini yapıyosun yiğidi öldür hakkını yeme
TÜm Uydu Markalarina Duyrulur!!!
Cazİp Bİr DeĞİŞtİrme Kampanyasi Yapan Fİrma Kazanir!!!
Nedİr Bu Sunny Den ÇektİĞİmİz!!!