Arkadaşlar, iki gündür tüm uğraşılarıma rağmen TPS paketi bende açılmıyor. RL 100CSX te. Acaba sizlerde de öyle mi, yoksa sorun bende mi? Bilgi verirseniz menmun kalacağım.
Saygılar.
Printable View
Arkadaşlar, iki gündür tüm uğraşılarıma rağmen TPS paketi bende açılmıyor. RL 100CSX te. Acaba sizlerde de öyle mi, yoksa sorun bende mi? Bilgi verirseniz menmun kalacağım.
Saygılar.
ewet aynen bendede aynı sorun var tps dails güncellemesi yapıyorum, hatta ana yazılım güncellemesi yapıyorum ama yinede açılmıyor.Bir bilen varsa cevap yazarsa çok sevinirim.
Redline Uydudan *** güncellemeyle Séx on Tv'ler OK !!!
------------------------------------------------------------------------
14500 ve 18500 ler için
30-09-2008
*** On TV Gold, *** On TV Diamond, (13°E & 5°W)
***on tv diamond
provider:3C44EC K ey :00: 2753AC26013669A0 ; ***OnTV Diamond (13°E)
: 01: 74D99FECE3B73ED8 ; ***OnTV Diamond (13°E)
***on tv gold
provider:83B25D K ey :00 4EF60B4F2CF41A3A ; ***OnTV Gold (13°E)
:01 D4BB1AA97ADDCC23 ; ***OnTV Gold (13°E)
Sağol ustam. Bende öyle tahmin etmiştim. Ama yinede bi sorayım dedim. Yukarıda verdiğin GOLD ve DİAMOND kanalları uçmuştur. Arkadaşların bilgilerine.
Saygılar.
ya arkadaşalr tps'ler açmıyor bir bilginiz varmı acaba saygılar
Arkadaşım sorduğun soruyu ben 4 mesaj yukarıda sormuşum;Alıntı:
ve arkadaşımda 83. mesajda bana cevap vermiş. Senin mesaj ise 86. Bilmem anlatabildim mi? Az başını kaldırıp baksan göreceksin TPS'lerin neden açılmadığını. Şifreler gelmediği için açılmıyor. Bilgilerinize.
Saygılar.
Redline TPS Açıklaması !!!
TPS !!! Yeni dosya yoktur. Yeni dosyanın zamanıda belli değildir. Hatta TPS yi artık izleyebilirmiyiz, buda belli değil. Kısaca TPS için belirsizlik hakimdir ......
alıntıdır....
polsatlar iki gün oldu güncellemiyor
POLSAT ve PREMIER Kanalları açamayanlar;
Baz NAGRA2 şifreli kanallar AUTO olması rağmen açılmıyor.
YANİ EKRAN AUTO ***leri görmenize rağmen kanallar açılmıyor ise ;
PAGE ÜST tuşuna basın - burada nagr2 sistemli seçneklerden ( birden fazla olabilir ) sonu 000000 şeklinde olan var, bunu kumandanız ile üzerine inerek O***leyin. Kanallar açılacaktır.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
alıntıdır....