3 adet var redline kaon yumatu.Nasıl bir cihaz isterdim derseniz butun acılmayan kanalları açan kendiliğinden güncelleyebilen bi cihaz.
Printable View
3 adet var redline kaon yumatu.Nasıl bir cihaz isterdim derseniz butun acılmayan kanalları açan kendiliğinden güncelleyebilen bi cihaz.
bende seoul var gs1180 süper ve çok memnunum
NEXT YE 2000X CIS PLUS model cihazım var ve çok memnunum, yanlız geçen OSMANLI UYDU GEREÇLERİ ndeki arkadaşlarım DREAM BOX 642 modelini öve öve bitiremediler,neymiş geleceğin sistemi bunlar olacak diye.Bende düşünmeye başladım,belki değiştirirsem DREAM BOX alırım..haa birde şimdi artık TEK ÇANAKLA 5 tane uydu seyredebiliyorsunuz buda güzel bir haber,kirliliğe bir nebze çözüm oluyor... saygılarımla.... Burnubuyuk/Alzeyy
DM 500 S diyorum başkada birşey demiyorum:) dm 500 e geçin
bn deyiştirecegimde ilerde sıkıntıları atalım bende ilk cıktıgında aldıgım next8000xcamplus var nasip olursa dm in iyi bir mödeli ile deyiştirmek istiyorum :8[1]: :8[1]: :45: :45:
düşünüyorum fakat henüz hangi receıver olduguna karar vermedim
uydustore den bir adet dreambox 500 s sipariş verdim.
HD ALMAK ISTIYORUM AMA..:puah: :puah:
arkadaşlar bu konudaki tüm yorumlarınızı okudum.değiştirmek isteyenlerin çoğunluğu linux tabanlı cihaz olan dreambox 500 almak istediklerini yazmışlar.eğer evimde adsl bağlantım olsaydı bende ya dreambox 500s yada inpax 5100 alırdım.bende cihaz olarak 5 yıldır kullanmış olduğum premier 101000 fta uydu alıcısı var.hem memnunum hem değilim.durumum elverirse cihazımı değiştirmeyi düşünebilirim.yanlız dreambox 500s almak isteyen arkadaşlar dikkat etsinler bu cihaz klon cihazdır.bu cihazın nerede üretildiğini anlamak isterseniz MAC nosu denilen bir ser*a*l* var cihaz üzerinde.birde bu ser*a*l cihazın kutusundada yer alıyor.karşılaştırın anlarsınız.ben bir ara bu cihazı aldım ama evimde adsl bağlantım olmadığından cihazı geri iade etmek durumunda kaldım.(bu cihazı almak isteyenlerin adsl bağlantısı mutlaka olması gerekiyor.çünkü tüm yüklemeleri bağlantı üzerinden yapıyor.)
next 2000 cıs super plus usb kesinlikle hayır