valla ist gibi bir yerde imkansız gibi bir şey ama memlekette her çeşidi var ist malesef
Printable View
valla ist gibi bir yerde imkansız gibi bir şey ama memlekette her çeşidi var ist malesef
benimde birtane kanaryam vardı çok iyi oluyordu kafesini açıyordum bizimle yemek yiyor içiyordu 7 yıl beraberdik. geçensene öldü ve çok üzüldüm birdaha eve hayvan almadım. gerçi iyi oluyordu. herkese saygılar.
benım yok dösönmıyorum
benimde güvercinlerim var
Bizim Bahçede 13 Adet Kedi Var Bunlardan 2 Tane Büyük 11 Adet Ise Yavru Bunlara Yemek Artıklarından Artanları Veriyoruz özel Kapları Var Su Kapımız Var. Ayrıca Komşularda Kasap Artığı Gibi Yiyecekler Veriyor Işte Bunlarlan Hayvan Merekımızı Alıyoruz. Bu Hayvanlar Eskiden Bizlerden Yardım Almadan Besleniyordu Ancak Bu Belediyenin Yapmış Olduğu Kapalı çöp Kutularından Hayvanlar Hiç Bir şekilde Yiyecek Bulamıyor.onun Için Elimizden Geldiği Kadar Karınca Kararınca Bu Hayvanlarla Ilgileniyoruz Sevaptır Her Kardeşimiz Böyle Yapsa Bu Hayvanlar Aç Kalmaz Hepinize Sonsuz Teşekkürler Hepinizi Seviyoruz.
valla benim evcil hayvanim yok ama olsun isterdim söyle sivas kangal gibi bir köpek ama onada müsait yer olmasi lazim degilmi
4 adet singapur kaplumbağamız var oğlum bakıyor hesapta tüm sorumluluk eşimle benim üzerimde:))
benimde saf kan bir kangal köpegim var çok sadık ve iyi bir arkadaş ama yabancıları pek sevmiyo:)hayvan beslemek gerçekten önemli insanda sevgi merhamet sorumluluk gibi duyguların olgunlaşmasında yardımcı oluyor.....
var ama fazla zaman ayıramıyorum malesef. Hayvan beslemek güzel bi şey
hayvan ve doğa sever birisi olarak birkaç tane kedinin beslenme ihtiyacını karşılamaya çalışıyorum,yazın sıcak günlerinde su ihtiyaçları daha önemli olduğundan evimin bahçesine su dolu kaplar koyuyorum her tür hayvan içebilsin diye.