şifreyi kaldırsın
Printable View
SEN DSHOP YETKİLİSİMİSİN KİMİ NEDEN SAVUNUYORSUN... HANİ BEN FATURA DEMEDİMDE SENİN SAVUNMANA KIZIYORUM... ha para ha para ile alınmış kontor... ne fark var. ne dedi bunların ceo su başta???? sadece ve sadece superlig maçları nı yayınlarsak kaliteli mac yayını sunabilmek ve maliyetleride çıkartabilmek için mac yayınları paralı olabilir dei... ama ne yaptılar..? tekrar yayınlarını gösterenler aktif. asıl yayınlar ise kontorlu... bu mudur guvenilir ticaret. geçeceksin sen onu dostum gececeksin D smartın patronları icin bir atasozu yerinde bence bu faaaliyetlerden sonra o da affınıza sıgınarak (falanca kişi) ....ceği eşeğin önüne ot atmaz... diye bir söz vardır. ve ben dsmart kullanıcısı olarakta memnun deilim diyorum. lig haricindede bi halta para vermem
evet dogan holdingin ne yapacağı belli hepside kandırmaca arkadaşlar sonunda onuda sansui gibi kapatacak
ben her ikisini de kullanmıyorum kullanmayı da düşünmüyrum
Locolar zaten ilk basta ucretliydi.Diğer extra hizmet almak istiyorsan mecbur ödeyeceksin.Alıntı:
Dip not= ben kandırmadı seklinde oy kullandım extra hizmetler için ücret istemesi normal.İlk verdigi kanallardan su an para istemediler
Birkaç tane sürekli aynı şeyi yayınlayan kanal için o kadar para vermek şu an için bence gereksiz. Diğer kanalları 75 YTL'lik sıradan uydu alıcılarda gösteriyor Eğer lig maçlarını verirse o zaman durum değişir mecburen izlemek için alacaklar olacaktır. Ama benim gibi futboldan hoşlanmayanlar için hiçmi hiç cazip değil
hayır kandırmadı ilk aldığımda ücretsiz olan kanllar ne ise halen öyle ücretsiz asıl kandırmayı yapan free yayınlar için bile üyelerinden para talep eden diğer platform
Şu an durum iyi gözüküyor ama sonrası ne olur bilemem..
bence kandırdı, çünkü yakında aip tv geliyor ve internet üzerinden istediğin kanalı çok rahat seyredeceksiniz,bu işi 2008 de yapıcaklardı fakat d smartın yaptığı harcamaları yok etmemesi için yani zarar etmemesi için 2009 yılına bıraktılar bana göre saygılar.
evet size aynen katılıyorum kucer arkadaşım. hatta öyle bir reklam ve sansasyon yarattılarki digitürk' bile maç yayınlarını aldık diye yaykara kopardılar. şimdi smart para toplamaya devam. hepsi anlayacağınız kazık. saygılar herkese.