-
burda 1.250 allaha şükür biz alabiliyoruz ama durumu iyi olmayanlar var pahalı bence daha ucuz yapsalar herkes alır ramazanda herkesin sofrasında olur
-
yuhh yaa 2.250 bir tane pide...
dahada bişey demiyorum... az önce fırından aldım...
Kulağımızın arkasına gectiler arftık...
-
Galiba Pideyi Bu ramazan Unutacakmışız gibi görünüyor...Dar gelirliler için :(
-
arkadaşlara katılıyorum hayat çok pahalı oruçlu kardeşlerimiz o güzel pideyi iftar sofrasına koymak istiyor heleki akşam satlerinde o mis gibi güzel pide kokusu içimizi dağlıyor istersen alma almazsan evde ve kendinde bir eksiklik hissediyorsun bursa da pastahanelerde tekli 1.250 çiftli 2.500 çok para çittli pide o akşam daha masada bitiyor ebunun yanında 2 ekmek alsak ki lazım ekmeğin yeri ayrı işte yandığımızın resmidir işte masada hiç bir şey yok 5 tl gitti ALLAH yardımcımız olsun hepinizin mübarek ramazanınızı en içten kutlarım alllah hepimizin yardımcısı olsun selamlar.
-
Pahallı dememek için fırıncı olmak lazım sanırsam. Onlara sorsak çok ucuz derler. hayırlı ramazanlar
-
Tokat ta pide fiyatı malesef 1 Ytl Aile bütçesine ramazan da bir hayli yük olmakta Oysa pide ramazanın olmazsa olmazı değil midir ?
-
hehehe abiler valla ne o ya çok pahalı ben burdurdayım ekmek 60ykr pide 75 ykr:D ekmek almıyom pide alıyom o daha iyi:D oruçlu oruçlu iyi gidiyo
-
bence de çok pahalı. bende ramazanın ikinci günü girdim fırına, pideler 3 e ayrılmışlar. 400 gr. 1.5 ytl /. 600 gr. 2.00 ytl. bide yumurtalı pide var oda 400 gr. ve fiyatı da 2.5 ytl. şaşırdım kaldım. pek bişey de demedim adama ama çok ayıp. bundan sonra da tepkim pide almamak olacak. okadar basit.
-
heppinizin cevaplarını okudum heppinizde mantıklı cevaplar vermişsiniz bana göre. hayırlı ramazanlar.
-
arkadaşlar çok güzel çok hoş konuşuyorsunuz ama:Bu sadece konuşmakta kalıyor hep.Ne kadar biz çabalasak bile alıyoruz ki adamlar istedikleri fiyatla satıyorlar.Her şeyde böyle değil mi bu zaten?