eywallah kardeşim böyle düşünmen sevindirici :)
Printable View
eywallah kardeşim böyle düşünmen sevindirici :)
mayvaz arkadaşımızın aslında bir manav oldugunu biliyormuydunuz?
elma armut kel mahmut şarkısına çözenip işyeri açmış ve manavcılık işi yapıyor
Möhüm bilgi; gazetecilikte devrimm
artık gazeteler bilimum yazılı basın teknoljinin faydalarını keşfetti.
bundan kelli artık bayiden şu gazete bu dergi almıycağız.
globalyuspaperyus die birşey alıcaz. o nemi? Türkiye de çıkan
butun günlük gazetelerin içinde toplandığı cd/gazete
çok yakında da tum dünya gazetelerinin içinde olduğu dvd/gazete de
3-5 aya kalmaz bayilerde
:puah: :puah:Alıntı:
CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı
galatasaray 4 fenerbahçe 0 şampiyonda tırabzonspor
işte kişi deşifre etmek diye buna denir bilim ve sanat çalışmalarıma gölge düşürmek istiyorsun ama nafile manavlık işine gelince evet arkadaşlar eski işim manavlık ama artık sebze ve meyvelerden aldığım ilhamla icatlar yapıyor sevidiğim arkadaşlarımla paylaşıyorum meyvelerden ilham alıyorumyaAlıntı:
CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı
:smiles10 cabbariye :smiles10 hediye edeceğim evin şekli malum ne şekilde olur:clap2:
meyvaz arkadaşımızın aslında buranın ilk modu oldugunuda biliyormusunuz?
malumunuz yaz geldi ee forum kardeşlerime bir icadımı daha açıklayayım dedim deniz kenarlarında ellerinde olta bekleyen insanları görünce oğluma dedesinin aldığı robot hani şu yürüyen abuk sabuk hareket yapan robotlardan varya, tabii ki kırdı ve oyuncak mezarlığında yerini aldı bir an aklıma onu bu balık tutan kimselerle birleştirdim veeee oltanın uçuna özel modifiye edilmiş robotu programlayarak denize salmak fikri oluştu kısaca roboba ne tür balık istediğinizi söylüyorsunuz ve gidip onu buluyor ne yem parası ne öööle denize boş boş bakmak vay tıkladı tüh yem gitti sorunlarınızın tümünü ortadan kaldırıyor vatana millete hayırlısı olsun .. :) :clap2:
bugün forumda bir tarih yaılacak akşam saat 21,30 bekleyin..
saat 22:47 ve hala tarihi yazamamışsın :)