-
arkadaşlar öldü diye birşey yok bu emuları zaten tv kanallarında çalışanlar veriyordu ve bu hacker ler falan hikaye idi kanallar bunları da satın alarak illegali de paraya dönüştürmek için card sharing olayını çıkardılar ara ara emu verirler ama işe yarar kanal bulamassınız bu benim şahsi fikrim 10 yıldır bu uydu olayıyla ilgilenirim ama pek böyle konulara girmezdim saygılar
-
geçci bir süre emu olmayabilir ama yakın zamanda yine eskisi gibi olacaktır..
-
emu devrı kapanırsa normal uydular bıttı demektır bunun ıcınbence devam edecek
-
hd cihazlarmı bekleniyor acaba
-
bunu en yetkili ve buişi iyi bilen birisi açıklasın'da herkes rahat bir nefes alsın.söylenenler tahminden ileri gitmiyor,galiba herhalde sanırsam gibime geliyor.
-
Emu bitmez ama suskunluğun ne zaman bozulacağı belli değil
-
tabii ki kapaniyor
bence emu tabii ki kapaniyor.. bu bir süreç..
aslinda çok kolay..
sharing özellikli ve hemen sonrasinda ilave olarak HD receiver'lar (kaydetme, HDD'li, vs. özellikli)önümüzdeki yillarin kesin çözümü
-
evet emu devri bitti devir paylaşim devri emu sayesinde cook ekmek yedik inşallah paylaşimlada aynısı olur
-
arkadaslar emu dedıgınız kartlar oluyoo dımı fazla bılgım yokta ayrıca 1.derece thor uydusu şifresızmı maclar ve ***** kanallar
-
emu devri bir fırtınaydı esti geçti diye düşünüyorum ve o fırtına sayesinden türkiyede çok hızlı bir uydu piyasası oluştu ..ama gelecek günler hangi fırtınaları getirecek orası bilinmez elbette....