tt.kullanıyorum.yakında.indirim.variçerden.haber.aldım
tt.kullanıyorum.yakında.indirim.variçerden.haber.aldım
:yell: malesef soyguncu telekom adsl ni kullanıyoruz.yazık hiç konuşmadıgımız halde sırf ttneti için her ay 15-20 ytl sadece abonman parası ödüyoruz.haram olsun.
benim netim çok hızlı havadan biyerlerde geliyor bende anlamadım valla laptopta kablosuzağ özelliği var
tt net arkadasla gayet iyi
ttnet kullanıyorum 3 yıl oldu hiç memnun degilim ilk başlarda hızı iyi idi gittikçe düştü şuan net çok yavaş onlara bunun sebebini sordugumda internetiniz normal hızında dye cevap yolluyorlar telefon faturasında özel iletilşim vergisi bilmemne vergisi adı altında 15milyon para alıyorlar sabit bu bide bunu adsl faturasınayansıtıyorlar santi telefon hattından başka bi hat çekmiş gibi yine vergi alıyorlar göz göre göre soygun yapıyorlar yurt dışında internet sabit ücret hızı desen bizimkinden 6 kat hızlı ayrıca adsl alan kişiye 3 tane telefon numarası veriyor bunların vergisi sadece bir tane hatta yurt içi aynı şehir araması bedeva türkiye raması bedava telefonla mesaj bedava ayda ödedijkleri 49 yuro heömde ordada alt yapı bitane var onun ğüzerinden özel şirketler dagıtıyor bu hizmeti şimdi onla kıyasla bizim interneti 49 sabit kulklananlar telefon faturasınıd ekle 65 ytl dir bu sabit ücrtler bide telefonla görüşme yaparsan bu para alıyor başını gidiyor ttnet soyguncu başka lafa gerek yok
aslında tüm net servisleri benim bildigim kadarı ile ttnet altında servis hizmeti alıyor bukadar turkıyede internet kullanıcıları varkı anlamadıgım olay neden sabit bir ucret var zaten kullanıyoruz sabıt ucret olsun fakat sınırsız kullanalar ıcın 49 lıra cok degılmı sınırlıda 29 yenı ttnet e basvuranlar da 15 oduyor aslında turkıyede olmaması gereken seyler ben ttnetımı bu olay yuzunden kestırdım 49 lira dustugunde ınanıyorum kı ttnet musterısı dahada artıcak ve su kırızden dolayıda kımse ekstra masrafa da gırmek ıstemez umarım ttnetde sabıt ucretlerını ındırır saygılarla :45:
TTNET...58 Tl fatura gelmiş..sınınırlı ...
TT Net(Türk Telekom) ama berbat yaa
Ben California da yaşıyorum at&t kullanıyorum 768 Kbps/384 Kbps sınırsız download ve kesintisiz ayda 1490 ödüyorum ev telefonuda içinde ve amerika içi sabit hatlar bedava.