hiç dikkat etmiyorsun galiba genelde şehit aileleri artık bu akan kan dursun istiyor çünkü bir şavaş degil bir rant 380 milyar doların döndugu kirli bir rant açılım derken bu bir ayrı bir devlet degil sapla samanı karıştırıp ortalıgı bulandırmayın
Printable View
hiç dikkat etmiyorsun galiba genelde şehit aileleri artık bu akan kan dursun istiyor çünkü bir şavaş degil bir rant 380 milyar doların döndugu kirli bir rant açılım derken bu bir ayrı bir devlet degil sapla samanı karıştırıp ortalıgı bulandırmayın
Alıntı:
arkadaş dediklerinde haklı olduğun noktalar var haklı olduğun noktaları sempatisi olduğun yerler yüzünden kaybediıon.
DTP=PKK=Güneydoğudaki Ağalar
Bu ağaların marabaları olan kürtler ne hikmetse bu ağalar otur dedimi otururlar dağa çık dedimi çıkarlar ama vesselam Türk Devleti ve Türk Askerine gelince zincirlenemeyen bir asi terör cü olurlar. Onlar başındakileri çok sevıolar ve öle kalmak isitıolar ağalarından kurtulmak isteselerdi bişiler yaparlardı gidip dağa cıkmazlardı.
neyse sen bunada bişiler yazarsın.
ağalat tamam ama şıhlara din adamlarına ne demeli onlarda bu oyunu bozmaya yönelik hiçbirşey yapmıyor ceplerini doldurmaktan başka yada bana dokunmayan yılan misali oralarda silahlı çatışmanın yanında acayip psikoljik bir savaşta var ülkemin genelinede yayılmış türkler siz suçlusunuz ama alalen öldüren suçlu değil ermenileri siz katlettiniz kıbrısta katliam yaptınız siz suclusunuz saden sizin atanızda korkak sizin gibi can dündar diye bir p..... yetiştirmişsiniz o da şahitlik ediyor sabancının sponsorluğunda kafalar karışıyor neden dünyanın en büyük güçlerinin çanakkalede nasıl yenildiği dünyanın önünde küçük düşürüldüğü istediği zaman hertürlü zorluğa karşı mücadele edebileçeği söylenmiyor çünkü bu bir savaş neye inandırırsanız öyle olur piskolojik
aramızdaki fark işte bu hogan arkadaşım...Alıntı:
ben kimseye tapmam...kimseyi ilah edinmem...sevdiğim insanları varsa yanlışı karşı dururum...
insanın olduğu yerde hata vardır...
ben...tayyip erdoğan'ı önemserim ve ülkemiz için kazanç olduğunu düşünürüm...onun ekibindeki...bülent arınç...beşir atalay...mehmet aydın vs...iyi adamlardır...
ama benim bunları sevmem ..her söylediklerine tapmam demek değil...
mesela 1 mart tezkeresinde...mayınların temizlenmesi meselesinde...bu "sevdiğim adamları"..eleştirmişimdir ve görüşlerine katılmamışımdır..
ama bu "demokratik açılım" konusunda ..ben hükümete destek verilmesini düşünüyorum...ve hatta bunu ak parti değil de mesela...chp ya da mhp söyleseydi...onu da desteklerdim..
çünkü bu vatanda yaşayan bir fert olarak..zaten her gün acının içindeyiz..."akan kan durdurulmasın" diyecek kadar kafayı yemedim...yani konu hükümetten öte bir konu...türkiye konusu bu...
ama siz...dar bakışınızla tipik bir parti olayı sanıp...karşı duruyosunuz...
dediğim gibi...kimseye tapmam...bu yüzden atatürkü sevmekle beraber..eleştirdiğim yönleri de vardır...evet atatürk...her gece içki masası kurar ve orda devlet meselelerini konuşurdu...ve sirozdan öldü...bunu söylemek iftira mı atatürk'e..yada onu küçük düşürmek mi...o zaman senin muhatabın ben değil..atatürkün uşağı...cemal granida...ben ondan okudum bunları..
işte farkımız bu..senin zikzak dediğin şey bu...
yani ben kimseye tapmam,kimseyi ilah yerine koymam.....her zaman kafa çalıştırıp gerekirse eleştiririm...
sen ise taparsın sevdiklerine..onları ilah edinirsin.....
işin yoksa şimdi sana "tapmak" ney..."ilah" ney...bunları açıkla...gogıl amcama selamımı söle...o sana doğru cevabı verir...:)
bak bir insan tümüyle ne iyidir nede kötü...
mesela sen...tamam kafanız bazı şeylere basmıyo olabilir...ama benden daha da yakışıklısınız...kafanız kel olsa da...:)
......
ben sana masum kürtleri tanı diyorum...bak mesela bu sitedeki brindar arkadaşım gibi...
sen de bana..."kafandaki kürtçülüğü yayıyosun " diyosun...
yayık beyinle beni okur ve olayları öyle yorumlarsan...komik olursun hagan beyy...
bide kendinizce bir hinlik edip dtp ile beni aynı kefeye koyuyosunuz...ama karar verin artık ben dtp'limiyim ..ak partili miyim...komiksin birader...
......
walla senin güneşi gördüm filmini seyredip seyretmediğini bilmem...ama filme rağmen bile...senin güneşi göreceğinden...hiç umudum yokk...:)
saygılar hogan arkadaşım...:)
Burda, açılımı savunan arkadaşlar; şu açlımı bir açıklasanızda bu millet, illet olmaktan kurtulsa diyorum. İçinde ne var bu açılımın Allah aşkına? Yoksa bu açılım dediğiniz 9 maddelik tebliğ mi? Çünkü bu tebliğ goole amcamda yayınlanıyor. Maddeler aynen uyuşuyor. 9 maddelik tebliğ ne mi? Hadi canım; bilmiyoruz demeyin sakın biliyorsunuz beaa. Hani eskilerin Dışişleri Bakanı, yenilerin Cumhurbaşkanı olan olan zatın Colin Powel'le imzaladıkları 9 maddelik anlaşma. Aslında o anlaşma basında yer aldığı gibi 9 değil 13 madde. İsteryorsanız o maddeleride tek tek yazarım buraya! Şu açılımın içeriğini bir açıklayın, ona buna çamur atmadan! ve mümkünse madde madde olsun.
Saygılar.
öf öf vay be sen neymişin :) ya diyecem ammaAlıntı:
aynı yazılarınızı ezberlerinizi defalarca okuduk
şu anda yazdıklarını birebir aynısını diğer mesajlarından getiririm.
konun başlıgı 7 şehit ama biz hala sizin parti propogandalarınızı dinliyoruz sizde konular cevaplar fiks
hiç bir değişiklik yok ama hakıkını yemiyeyim
nihayet konu yakışıklılıgada gelmiş kendinden yakışıklı buldugun için sağol dediğin gibi hemde başım kel ama hayırdır damatmı arıyordun
ben evliyim yani senin çevrenden kimseyi alamam.yinede sağol
akp nin gücünü arkama alıp konuşuyorum diye idda eden zatışahanenize sadece kendi partisini överken dtp nin beyanatlarıyla ne büyük benzerlikler gösterdiğini iki arada bir dere hem partiler hem idda ettikleri konusundabu gün söylediğinin ertesi gün değiştirerek anlattıgını zigzag çizdiğini yazdım amma beyin??zatışahaneniz kendiniz anlatarak halada zigzag çizmeye devam ediyorsunuz.zatınızı çok iyi tanıdık merak buyurmayınız
propogandanızı begendiğinizi şahıs isimlerine kadar da indirdiniz zatınız istediğini sevebilir kime ne
bana kürtleri tanı diyorum diye yeni bir emir buyurmuşsunuz bundan öncede yazmıştım ama çocuklarımız aynı sokakta beraber oynuyor hem kürt hem arap hem Türk komşular olarak bir arada yaşıyoruz hiç bir problemimizde yok neyse birdaha yazmış oldum yayık beyinler anlamıyor buyurmuşsunuz çok haklısınız
yaptıgınız filmin reklamına devam
önce git diye emir buyurup ardındanda gidip gitmediğimi bilmediğinizi yazmışsınız bilmeden fikir yürütene emir buyurana bir şeyler diyorlar ama
zatıaliniz yayık beyinli olmadıgınız için hemen o yüksek beyin kapasitenizle anlayıvermişsinizdir.
ee filmin isminde güneş geçince güneşte zatınızın tekeline geçtigi için zatı şahanenizin buyurdugu üzere biz güneşide göremeyiz aynen dediğiniz gibi umutta yok
ee lambada sizin zaten ambleminiz kaldıkmı ortada
hiç değilse vicdan edip güneşi görmemize müsade buyursaydınız:D
selamlar hogan arkadaşım....:)Alıntı:
konu başlığı tabi ki..7 şehit...ve bununla da ilgili görüşlerimizi...üzüntülerimizi yazdık...okumuşsunuzdur...
konuyu..ak partiye (ki propaganda yaptığımı söylemiştiniz..)..atatürk'e vs...getiren sizsiniz...
görüşlerimi merak buyurmuştunuz...yazdım..
sonra da..."bana ne sizin görüşlerinizden..hem bunları niye yazdınız ki"...diyosunuz...ahan da tam da burda...güldüm...bilesiniz...:))
hem soruyu sorup..hem de niye cevap veriyosunuz diyosunuz yaa...alemsiniz wallah...ne o yoksa cevaplar tatmin etmedimi sizi...bulamadınız mı bir açık..
mesela ben kimseye "tapmam" dememişsiniz...sahi "ilah"ınız kim sizin...?
geçelim...bana ne...kim olursa olsun...yakışıklısın ya ben ona bakarım....hehehe
yanlış anlama...yakışıklı insanlar...düzgün insanlardır...o mana da..başka tarafa çekmezsin umarıım...:)
...
bu konuda tabiki ak partinin gücünü arkama alıyorum...ama başka konularda da bu gücü alacağım anlşamına gelmez...
dedim ya bende öle klasik parti taraftarlığı yoktur...
....
"ben türküm diyen her kürdün...başımızın üzerinde yeri var..." mantığıyla..sen mahallendeki kürt çocukları çok seversin...nede olsa...o kürtler..."ne mutlu türküm diyene" kürtleri...:)
peki bir türk olarak...şu cümle içinize sinermi..."ben kürdüm diyen her türkün başımızın üstünde yeri var..."
bunu kabul edermisiniz...
geçelim....
ben diyorum ki....
Bir halkin dilini yasaklamak zulümdür,
Bir halkin türkülerini yasaklamak zulümdür,
Bir halkin Manilerini yasaklamak zulümdür
Bir halkin Masallarini yasaklamak zulümdür
... ...
Bu zulümleri onaylyanlar zalimdir
Bu sulümlere ses cikarmayanlar zalimdir.
Bu zulümlere karsi savasmayanlar zalimdir
Ben artik zalimlerin safinda olmak istemiyorum
ve masum kürt halkına el verelim diyorum...el verelim ki..pkk ve dtp..kahrolup gitsin...!!!
.....
güneşi göremeyebilirsin...
bari ampülü gör..bak onun sayesinde .."suçlu" paşalar mahkemelere çıkıyor..darbelere artık kimse cüret edemiyor..ergenekon yargılanıyor...ve bu açılım ile pkk yok edilme aşamasında...
şimdi sen bana... "iyi de bunlarıda daha önce yazmıştın".. diyceksin...
ve bende sana...."napayım..anlamıyosun ki..."....diyorum...:)
saygılar artizz arkadaşım...:)
konu şehit konusundan yıne kürt açılımı konusuna kurt acılımından birbiriniz arasında olan tartışmalara dönüo. Konu içeriği değiştiği için
Konu kapanmıştır.