Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. sizde rahat edin bizde rahat edelim:)
Printable View
bazı üye arkadaşları forumu provike eder tavırlar içinde görüyorum.foruma dt ile ilgili resimli mesajlar gönderip ne yapmaya çalışıyorsun HG842.birilerine mesaj vereceksin diye forumu kullanamassın,şahsi meselelerin halledildigi yer deyil burası.birileri egosunu tatmin edecek diye binlerce kişinin üye oldugu bir siteyi tehlikeye atmaya kimsenin hakkı olamaz.bu forumdaki her üyenin bir serkan yılmaz olması gerekir,bir otokontrolden bahsediyorum.serkan yılmazın özellikle 66'cı mesajını okuyunca kural tanımayan arkadaşlar adına ben üzüldüm,yani arkadaşlar bu foruma biz üyeler sahip çıkacağız,yanlış yapan arkadaşları yeri geldimi bizler uyaracagız çünki bu forum yanlız serkan yılmazın forumu değil biz üyelerinde forumu,forum sahibinin binlerce gözü yokki kim ne yazıyor bilsin,görsün.pamuk ipliğine baglı bir dt konusu hakkında fazla ısrarcı olmayalım,bu konuda azami olarak bilgilendiriliyoruz,yöneticilerin canını sıkmadığımız,illallah ettirmediğimiz sürece bilgilendirilecegiz...hoşçakalın
Bu mesajınız için teşekkur ederim.Bir gidecek sistem yüzünden siteye resim eklemek ve bu siteyi zor durumda bırakmak hangi vicdana sıgar hala anlamış degilim.Zaten bu forumda ve bu konuda uyarı yapmaktan bıktım ve dosya bile verseler karışmıyorum.digiturk vermeseler mp3 veriyorlar mp3 vermeseler kopya konular veriyorlar olan bu siteye ve bana oluyor.Her uyemizden anlayış bekliyorum 10 ay olacak bu siteyi açalı acı tatlı gunlermiz oldu bu forumda .Hiç bir uyeyi sınırları zorlamadıkca diger forumlarda oldugu gibi hemen banlamadık.İyiligimizi lütfen kimse suistimal etmesin.Alıntı:
hüseyin Nickli Üyeden Alıntı
saygılarımla
sizin işinizin nekadar zor olduğunu sezdiğim için bunu yazmak zorunda kaldım...insanlar farklı yaratılmışlardır..başka birşey diyemiyorum..allah yardımcınız olsun..hoşçakalın
Konunun adi kaon in cryptowork
konudan uzaklasilmis.yazilim varsa var,yoksa yok.
konu cigrindan cikmis.peki neden kapatilmiyor konu? 6 sayfa okudum ve findik kabugunu dolduracak bir sey yok 6 sayfada.
serkan genc arkadas ne güzel aciklamis hangi sebeplerden dolayi burda cicitüp olayi hakkinda bilgi verilmemesi gerektigini.bu kadar acik aciklamaya saygi göstermeyeni bu tpoicde etmeyin eylemeyin formun kapanmasinimi istiyorsunuz diyeceginize hic durmayin sutlayin gitsin.
iyiki bi iki cihaz izliyo şu kanalları kaonda çıkmadı diye o kadar laf ediyosunuz ayıp yani şu yaptığınız
Konu Kapatılmış.bu konudada yazan arkadaşlara 3 gun sureyle tatil verilmiştir..