------
Printable View
------
örtü işini bukadar dert edenler fişlenme işine ne diyecekler acaba
fişlenme olayıda ayrı bir dert dogru
Şimdi birde Diğer bir AKP Vekilinin sözleri geldi ama bu yenilir yutulur cinsten değil.
Kendini bilmez vekilimiz çıkmış AKP yi eleştrenler için KAN TAHLİLİ lazım diyebiliyor.Hey gidi hey güzel ÜLKEM şimdilerde TSK yı ayaklar altına alanlar size sesleniyorum..Yani buraya yazanlara ben AKP yi eleştiriyorum benim KANIMMI BOZUK şimdi.!!!! Uyanın Ey Arkadaşlar
uyanın artık GAFLET UYKUSUNDAN.!! Tehlike TSK yada YARGI da değil tehlike bunların TA KENDİSİNDE...!!!
demekki şimdide hitlerden göründüler adamlar o..... gibi helal osun ama milleti nargozdan cıkarmak lazım gec olmadan yoksa vay halimize leş yeyenler takipde
Laik demokratik cumhuriyet ilkelerine bağli kalacağima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne kadar bilirsen bil karşindakinin anlayabildiği kadarini aktarabilirsin
İslâmiyette yalan söylemek şirke girer. Yani Allah'a eş koşmak. Hakiki müslüman da yalan söylemez. Askerliğini yapan herkes'e soruyorum. Sizin birliğinizde cami yok muydu? O camide namaz saatinde eger derste veya eğitimde değilseniz beş vakit namaz kılınmıyor muydu.Öyle olsaydı namazını kılan erat astsubay ve subayların tamamı ihraç edilmez miydi. E insafsız. Hiç olmazsa bu sitedekilerin %95 inin erkek ve çoğunun askerlik yaptığınıda mı düşünmedin. Lütfen arkadaşlar bu tür yazılarda kişişel yaşantılarınıza göre, değerlerdirmeler yapın. Kasıtlı olarak yazılıyor. Başörtüsü tamamen serbest. Siyasi simge olan sözde dincilerin kullandığı parti sembolü olan reklâm için takılan türban yasak. İhracın hakiki sebebini/ kararını nerede görmüş bunu yazan. Çikinlikler iftira ve yalanla örtülemez. Böyle ancak yatsıya kadar yanar.
metin o zaman lütfen bize senin anladığın laikllik kavramını anlatırmısın sence şu anda türkiyede laiklik kavramı nedir ne değildir samimiyetimle bunu ciddi bir şekilde tüm kalbimle soruyorum!