12345
Printable View
12345
supersin patron!!
Merhabalar,Alıntı:
Sayın Baldemir Bey, umarım ki iyisinizdir?
Fikriniz için Size çok teşekkür ederim. Fakat Sizin açınızdan bir sakıncası yok ise Size sormayı uygun bulduğum minik bir sorum daha var. Kanal editörü ile favori kanalları düzenlediğimiz zaman örneğin 1500. kanalı ilk kez Favori 5'e eklediğimiz zaman (Favori 5'i de ilk kullaşımızda) ilgili 1500. kanal Favori 5'de 1. kanal olarak mı gözüküyor yoksa 1500. kanal olarak gözükmeye devam mı ediyor, çünkü; favoriyi televizyonda düzenlediğimiz zaman 1500. kanal favoride 1. kanal olarak değil yine 1500. kanal olarak gözüküyor? Kanal editörüyle düzenlediğimiz favorilerin bulunduğu kanal listemizi daha sonra televizyonumuza yüklediğimiz zaman televizyonumuz da, kanal listesi ve favorilerimiz düzenlediğimiz şekilde mi çıkar? Yani eğer 1500. kanal Favori 5'de 1. kanal olarak gözüküyorsa, listeyi televizyonumuza yüklediğimiz zaman yine televizyonumuzda da 1500. kanal Favori 5'de 1. kanal olarak mı gözükür?
Değerli fikrinizi ve bilginizi lütfen bizimle paylaşırsanız inanın ki bizi çok mutlu etmiş olursunuz.
Çalışmalarınız da başarılar dilerim.
Sevgilerimle.
Erdem TERZİ
Teşekkür ederim
teşekkürler
teşekkürler
teşekkürler ...
teşekkürler
Teşekkürler
bakalım yapabilecekmiyiz?:clap2::
Bunu nasil yapacaz?
paylaşım için teşekkürler.
teşekürler denemedim umarım işe yarar
Alıntı:
Merhabalar,
Sayın Baldemir Bey, umarım ki iyisinizdir?
Vermiş olduğunuz cevap ve göstermiş olduğunuz ilgi için Size çok ama çok teşekkür ederim. En yakın zamanda bizim ile paylaşmış olduğunuz Kanal Editörünü deneyip kanal listesini yeniden televizyonuma yükleyeceğim.
Çalışmalarınız da başarılar dilerim.
Lütfen kendinize çok ama çok iyi bakınız.
Sevginin en güzel hali Sizimle hep daim olsun.
Erdem TERZİ
Merhabalar;
Öncelikle emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.
En son kanal listesi 11.6.2012 tarihli olduğunu görüyorum.Üç ay kadar önce.Özellikle KKTC paketinin parametre değişikliği yaptığı şu günlerde yeni bir kanal listesi sunulursa iyi olur.
Bu vesile ile şunu da sormak istiyorum:D serisi Samsung tvlerde yeni frekans nasıl girilir?veya eski frekans nasıl editlenir?
Bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Saygılar
Saol ...
buldugum en iyi kaynak. cok tesekkurler guncel liste icin
tşkler süper paylaşım
Çok yardımcı oldu. Teşekkürler..:)
Sayın Baldemir ve Değerli form üyeleri.Alıntı:
Sayın Baldemir Bey'in vermiş olduğu kanal editörünü kullanarak tv'ye yeni kanal listesini atadım. Sayın Baldemire çalışmalarından dolayı çok teşk. ederim.
Sizlerle birşey paylaşmak istiyorum.
1- Favoriye atanan kanallara 1 nodan başlıyarak no verilemiyor.
2- Normal sıralamayı büyük rakkamdan küçük rakkama doğru yapılması gerekiyor yani 40 noyu daha ufak noya taşımak gibi eğer tersi yapılırsa o no kayıp oluyor kanal silinmiyor ama no yok oluyor.
Sıralamay aşağıdan yukarıya ve istediğiniz kadar kanalı işaretliyerek çekebiliyorsunuz bu çok güzel.Tv'de boyle bir imkan yok onun için Baldemir bey'e çok teşk. :clap2:: :45: :present:
umarım işe yarar
teşekkürler
eline sağlık
mühteşemm
çok tesekkurler
Arkadaslar bir sorum olacak, bu islemleri uyguladigimiz zaman avrupadan izleyebilecekmiyiz..
islemleri anlatildigi gibi uyguladim fakat bende olmuyor.. biraz kurcaladim.. bende ki kanal listesinin sag ust kosesinde "FRA 2011" yaziyor buradan indirdigim kanal listsinin ustunde "OTH 2011-11" yaziyor bundan kaynaklaniyor olabilir mi?
teşekkürler emegine saglık
harika olmus gercekten
süper program teşekkürler
tşk............
tesekkurler
süper paylaşım teşekkürler
emeğinize sağlık ..
teşekkürler
elinize sağlık teşekkürler
teşekkürler
Edit.
Teşekkürler..
Teşekkürler
Tesekkurler
tşkler
Harika, Insallah olur!! :praying:
Elinize sağlık
tşkürler
deniyelim bakalım. Teşekkürler
Editlendi.
çok teşekkürler
elinize sağlık
teşekkürler
elinize sağlık işime yaradı
tşkler üstad
bende 40d6500 var ve hem hotbird ü hemde turksat sıralıyı indirsem nasıl bir sıralama ile ilk olarak turksat sonra hotbird kanalları gelir ?
TeŞekkÜrler
teşekkürlerrrr
ellerinize sağlık....