burdaAlıntı:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
eyvallah
Teşekkürler
Çok gÜzel bİr ÇaliŞma olmuŞ elİne saĞlik kardeŞİm
teşekkürler
size pm atım cevap alamadımAlıntı:
xml dosyasında türk tv dosyasında böyle bir değişiklik yaptım bakalım bu sefer açıcakmı
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
<items>
<playlist_name>no_name</playlist_name>
<category>
channel>
<title>xnhd</title>
<stream_url><![CDATA[http:/79.143.81.174:8080/xnhd]]></stream_url>
<logo_30x30></logo_30x30>
<description>xnhd</description>
<category_id>1</category_id>
nstream gayet iyi.bazı linkler çalışmıyor güncelleme olur mu acaba.Birde başka marka tv lerde çalışırmı anlayamadım
teşekkürler
tşkler
çok merak ettim doğrusu...sanırım kullanım alanları çok geniş...faydalı olacağını düşünerek indiriyorum teşekkürler emeğinize sağlık
eyvallah
tşkürler
Haziran 2014 itibarı ile bu yine kullanılabiliyor mu?
Teşekkür ederim.
deneyeli bakalim hala çalişiyormu.
teşekkrler..
Tesekkür ederim.
sayın üstatlara bir sorum var nstreamlmod daki yutube skart bölümü acaba niye çalışmaz oldu yardımcı olacaklara üstatlara şimdiden teşekkürler
tesekkürler!
çok güzel emeğinize sağlık
Deneyelim Teşekürler
teşekkürler
panosonic smart tvlere olurmu peki
Teşekkürler
teşekkürler.
iyi olmus sagolun
teşekkürler
Tesekkürler
teşekkürler
teşekkürler
Tesekkürler
teşekkür
Teşekkürler
eyvallah
uygulamayı kurdum sinema kanalları hd kalitesinde çalışıyor.Diğer uygulamaları nasıl açacağım ıp parola girilmesi gerekli başka alanlar varmı. Emeği geçenlere teşekkürler.
süper
Paylasim icin tesekküerler...
Tesekurler
tesekurler acemiligimiz insallah duzele:8[1]:cek.....
arkadaslar ip adresi girdikten sonra (error_development_002) veriyo ?
bilen varmi ???:mad2:
teşekkürler
ELİNE SAĞLIK
arkadaşlar bu yutube search bölümü çalışmıyor acaba sebebi nedir yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
arkadaşlar ip adresi girdikten sonra error devolopment 002 çıkıyor ne yapmam lazım yardım lütfen
webserver ile yükledin mi? port olarak ne yaziyor...80 veya 81?Alıntı:
veya;
Başlat - Çalıştır - services.msc ( Hizmetler) yazıp enterle. Gelen listeden, "w.w.w yayımlama hizmeti"ne sağ tıkla durdurun. Bu şekilde 80 nolu port boşa çıkıyor. Yüklemeyi sorunsuz yapablirsin.
veya;
Tv’nizin internet bağlantısını mümkünse önce ethernet kablosuyla (modem ile tv arasındaki bağlantı) sonrada kablosuz bağlantıyla yap.
sorun laptop daki acik olan skype taemviever gibi programlar da olabilir..hepsini kapartinca port otomatik olarak 80 oluyor ve dikkat edin miniebserver 2 defa acik oluncada problem yapiyor...tv ye yazacağın ip pc nin ipi olacak... ic ip olmali..dis ipler appsleri silebilir..!miniwebserver usb içinde laptop ile bağlantı yapma..pc icine ve desktop!!
çookkkk teşekkürler
arkadaşlar flaş bellekten yükleme yapamıyorum ip aresini girdikten sonra error velopment yazıyor çözüm nedir lütfen yardım
arkadaslar dis ip kullanmayin ic ip kullanin..miniwebserver da problemli..yukarida yaziyor..samywidget kullanin..pc ip kullanin,,samygo lu usb den bellekle sorunlar cikiyor..okutucukemal arkadas buraya dosya yüklenmiyor..anca link verebilirim..Alıntı:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. .... buraya bak,hatta h ve hu gibi yeni modeller icinde cözüm var,,sen kendi tvni sec video bak,,kolay gelsin..!
okutucukemal buraya da bir bak..yalniz burda internet ip ile yapilmis..sen tv ni pc yle kablosuz veya kabloyla baglayarak samywidget le yapmalisin..http://www.ullrich.es/faq-userappstore/samsung-russisch-tv-app/installation-user-apps-f-serie-2013/........resim 8 e kadar yap..9 dan sonrasini yapma,,widget.exe ac..server ip ni tv ye ver..nasil mi??.. appleri sec..resim 8 den sonra ip ayarlari,ip setting,simdi widgets.exe de asagida yazan server ip numarasini tv ne ver..sonra tv Synchronisierung bas..okadar..
..hub cik,oturum kapat..veya kapatma..tv kapatinca otomatikmen oturumda kapanir,,ayrica hub aktualite olmasinin appslerle bir alakasi yok,,yine calisir.bende en son bir hafta önce hub aktuell oldu appsler calisiyor..yada hubu fabrika ayarlarina geri getirin calisir..yada son care factoryreset yani tv nizi hack
okutucukemal buraya da bir bak..yalniz burda internet ip ile yapilmis..sen tv ni pc yle kablosuz veya kabloyla baglayarak samywidget le yapmalisin..http://www.ullrich.es/faq-userappstore/samsung-russisch-tv-app/installation-user-apps-f-serie-2013/........resim 8 e kadar yap..9 dan sonrasini yapma,,widget.exe ac..server ip ni tv ye ver..nasil mi??.. appleri sec..resim 8 den sonra ip ayarlari,ip setting,simdi widgets.exe de asagida yazan server ip numarasini tv ne ver..sonra tv Synchronisierung bas..okadar..
..hub cik,oturum kapat..veya kapatma..tv kapatinca otomatikmen oturumda kapanir,,ayrica hub aktualite olmasinin appslerle bir alakasi yok,,yine calisir.bende en son bir hafta önce hub aktuell oldu appsler calisiyor..yada hubu fabrika ayarlarina geri getirin calisir..yada son care factoryreset yani tv nizi hack..
yalniz 9 dan sonra dikkat ediyoruz!!!!!!!pc nin ip veriyoruz int ip degil!!!!!!!resim 12 gelirse islem tamamdir!!!!!!!!
Alt tarafı bi program indiricez bu ne ya
YAMUK TINUTI!!!herkes sen gibi yarimyamalak dosya indirip olmayinca ÖKÜZ TRENE BAKAR GIBI bakmiyor,,adam sormus bizde adam gibi yazdik,,okuda ögren dalga gecme buradakilerle,,!!emege ve düsünceye saygili ol..ÖKÜZLÜK YAPMA..isine gelmiyorsa okumaz kapatirsin,,Alıntı:
BİR İŞİ BİLEN YAPAR..AZ BİLEN AKIL VERİR..BİLMEYEN ELEŞTİRİR..YAPAMAYAN ÇAMUR ATAR...
Bende çalisirmi acaba
deneme yapalım teşekkürler
Umarım doğru biçimde çalışır, emeği geçenlerin eline sağlık
vestel smart tv için varmı dır? lütfen
Teşekkürler
vestel smart tv ile android cepi internete bagla,,
android icin VESTEL SMART CENTER kur..
cepteki uygulamalari tv de seyret,,suan anca bu olanak var,,bildigim kadariyla nStreamLmod ve seyyirtürk appler olmuyor,,
mesela buradaki m3u8 ve xml dosyalarini cebe indir iptv veya film linklerini,,oradan da vestel smart center üzeri tv de izle,,
yalniz ceplerde bakmak icin player kurmalisiniz,,