Teşekkürler
Printable View
Teşekkürler
Merhaba nasıl izlicem
Çok teşekkür ederim iyiki varsınız
Smartiptv
Uye olup linki gorup dosyayı indiremiyorsam Uye olmamın ne anlamı var
Tam bizde bunu anlatmaya calısıyoruz kuralları okumuyorsunuz uye oluyorsunuz uye olun diye kimseyi zorlama yok değilmi iradenizle uye oluyorsunuz kaydınız silinmiştir.Forum ve konu kurallarını okuyunuz tekrar siteye uye olmayın ayrıca
Tesekurler
Teşekkürler 👍
tskrlerr
libreelec yüklü düşük sistemli bir pcde iptv için bu listeyi kullanıyorum yeni güncel halini indiriyorum enson 1 sene önce indirmiştim şimdi yotum isteniyor
teşekkürler.
Teşekkürler Lg Tv deneyecegim
teşekkürler
teşekkürler
Tesekkurler lg tv icin
elinize sağlık ben ssiptv için kullanmak istiyorum bağlantı adresini göremedim
- - - Mesaj Otomatik Olarak Birleştirilmiştir - - -
LG smart TV de ssiptv indirdim
Tebrik ve tesekkür ediyorum emeginize saglik
yurt disinda apartmanda binalara canak takmak bazi yerlerde yasak haliyle ip tv ye yoneliyor insan umarim ekleyip izleyebilirim cok faydasi olacak bana
elinize saglık
elinize saglık ciddi emek ve zaman teşekkürler emegi gecen herkese
Yurt disinda iseniz cogu kanali izleyemezsiniz gelen mesajlarda bunu gorduk.Bu canak anten olayi neden yasak acaba hotbird astra uydularini izlemiyormu bu yabancilar herkes canak anten yasak yaziyor
malesef goruntu kirliligi oluyor diye canaklar yasak cogu yerde degil tabiki meselaa ama onlarda kendi belcika yayini satmak icin yapiyor tabiki internet kablo uzerinden izletiyor burda canaklari bizimm turkler takiyor genelde :D
Teşekkürler
teşekkürler
siteye üye oldum umarım yarlı olur
Allah ne muradınız varsa versin çok güzel oldu yapabildim emeği geçen herkese teşekkür ediyorum
çok teşekkürler ilginiz için
Dreamstar master iptv var olurmu bu acaba
Konudaki Dosyamız Güncellendi (06.10.2021) .Dosyadaki yenilikleri 2 mesajdan bakabilirsiniz.(Resim olarak verdim)
Konu içersinde hiç bir tv kanalının isimi yazılmamaktadır (ücretsiz,free,heryerden izlenebilen bir kanal dahi olsa) GOOGLE DMCA telif hakları ile sıkıntı yaşıyoruz.Farklı eşleştirme yapıp sanki korsan yayın verdigimizi sanıyorlar.:emoji36:.Bu yüzden ücretsizde bile olsa kanalların isimlerini yazmayalım arkadaşlar
teşekkürler
Değerli,üstadlar emeğinize teşekkürler,güzel bir çalışma olmuş.Saygılar
Teşekkürler
Teşekkürlerr
Ellerine saglik usta. K.S. kanallarinin yeniden eklenmesine cok sevindim.
Peki listeleri zevkimize göre siralamak icin bir app var mi acaba. SS sayfasindan yapmak biraz zahmetli. Kanal gruplarida görünmüyor.
Öyle bir şey rastlamadım :) üstad ben genelde ssiptv den hazırlıyorum yeni eklenen kanalları falan eklemek banada zor geliyor herhangi bir numaradan araya keske girmek vs olsaydı düzenlemek cok zor bu dosyaları hata kabul etmiyor sıralamada turkce karakterlere bile yer vermiyorum problem oluşturuyor bazı player oynatıcılarda bende uygulamalar ssiptv-ott-uydu iptv-android tv- smart stb- vlc player vs falan gayet sorunsuz yapmaya calısıyorum kanalları özellikle cok seyredilenleri bir arada tutuyorum özel iptv kanallarının ulusal kanallardan sonra olması emek veren arkadaşların kanallarına sahip cıkıp ön planda tutmak bir nevi iptv kanallarını izlesin herkes diye bu kanallar sonlarda olursa emekler heba olur
teşekkürler
tesekkurler
ellerine sağlık
Teşekkürler
Teşekkürler eline sağlık
Merhaba bu ilk mesajım
tsk ler
teşekkürler bir deneyelim
Vzyn'lar noldu acaba ?
Teşekkürler bakayım tekrar, ben de her gün bizimkiler izliyorum.
Vzyn ların hepsi duruyor sorun yok onlarda bizimkilerdeki tek problem bölümler sıraya göre gittigi için belirli program asamasında değil bölümleri takip etmek cok zor super turk düzenli olarak veriyordu kaldırmışlar
Teşekkür philips
Smart tv de kullanmak için deneyeceğim teşekkürler
Ben LG televizyonumda izlemek istiyorum
Teşekkürler, samsung tv
teşekkürler
Merhaba, vestel smart TV de kullanacağım
teşekkürler lg
Merhabalar
Tesekkurler bilgilendirme ve yardim icin
Emeklerinize sağlık, bilgisayarda kullanıyorum iptv
Teşekkür ederim kardeşim