bu liste baff 6000 gold twin için
Printable View
bu liste baff 6000 gold twin için
belki yeri değil ama bu reklamdan nasıl kurtulacağız arkadaşlar sağ taraftaki
ya site yönetimi daha uygun bir yere koyamaz mı şu sağdaki reklamı ya ekranın yarısını göremiyorsun bir permaling okuyacan okuyamıyorsun...
selamun aleyküm multibox tan haber yok mu dostlar
53 te son gelısmeler nedır acaba
bafflar iyi cihaz ama kanal geçişleri twin 6000 lerin çok ağır yumatu bu işi biliyor kanal hariç emu yazılımı ve fiyat olarak bir çok firmayı geride bırakırlar paylaşımda bile 3 yıl oldu hala liderler sonradan çıkan firmaların çoğu yarı yolda kaldı selamlar
arkadaşlar 53 derecede bir sıkıntımı var bende ilk iki dakika geliyor sonra gidiyor sizdede öylemi....
hatayı buldum cihazın üzerine poşet koymüştum onu çıkarınca sorun halloldu. poşet aşırı ısı yapıp çihazı kitletiyormuş. s1-2-3-4-5-6-7 stc ,frexx ler,dorcel, themeler,animaux jcsler yani full açıyor.
mokur ustam nedir bu donma olayı biraz açarmısın elimde 9 adet müşteri cihazı var xl plus Digibox Baff 6000fta gold hepsinde aynı sorun?
baff 6000 usblerde donma sıkıntısı yaşanıyomuş ben eyes box kullanıyorum kanalların bazıları geç açılıyo ama donma sıkıntısı yok
themexler kayboldu arkadaşlar neden kayboldugu hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar
selamlar.
theme kanalları hiçbir cihazda açılmıyor.frekans değişikliği olabilir veya bazı sorunlardan dolayı kesilmiş olabilir.ilerleyen günlerde belli olur ne olacağı...
makur ustam multibox yazılımından haber yok mu şimdiden teşekürler
allah razı olsun dostum
twin 2. board w3 data yazılımı 1.mesaja eklenmiştir. (HDMİ TWİN CİHAZLARA YÜKLENMEZ!!!!)
W3 DATA İLE AÇILAN KANALLAR
ABSAT OK.
NOVA FULL OK.
JSC OK.
POLSAT 1-2 FREKANS OK.
XXXX LER ÇOĞU OK.
C+ YANİ CYFRA 1-2 FREKAS OK.
OSN OK.
diğer uyduları şuan test etme şansım olmadığı için,hotbirdde bu kanallar açılmaktadır.
diğer uydulara bakıpta bilgilendirirsiniz.
kullanıcılara hayırlı olsun.
Fabrikayı arayıpta bu yazılımı sormayınız. yazılımın fabrika ile alakası yoktur.bizlerin çabası ile yapılmış yazılımdır.
***İYİ SEYİRLER***
mokur usta bu hangi cihaz lara oluyor hitechx2 var baff la aynı olurmu?????
önceki yazılımınız,01-06-2010 ise bu yazılımı rahatlıkla yükleyebilirsiniz. HDMİ hariç,diğer twin 2. boardlara yüklenir.Alıntı:
7E yani w3 data yazılımı çok iyidir.hem data sinyali yüksek hemde fazla kanal açılıyor.tekleme falan olmuyor kanallarda.
53 ü çevirme imkanı olanlar w3 e çevirsin,daha sağlıklı yayın izlerler...
hayırlı ugurlu olsun yeni yazılım
evet sonunda geldi tşk.ler
yazılım için tşkler selim
usta emeğine sağlık
(w3)paylaşım gelmiştir.animaux paketi yoktur,
nilesat ART paketi 11881 H 27500 eklenmiştir.
Max M.E - Star Plus M.E - Channel V India
Star Gold - Star World M.E - Channel V int
National Geographic Ch - Star Movies
Zee Cinema - Zee News - Zee Gujarati
Zee TV - SET M.E- Geo TV - NDTV 24x7 - Jaya
gelişmeler oldukça,yazmaya çalışalım...
paylaşımda olan nilesat OSN paketleri.
nilesat
11411 H 27500
OSN
OSN test card - Trace TV - Food Network - OSN Variety
Music Now - OSN Comedy +2 - The MGM Channel M.E
America Plus +2 - History Channel International
Style Network Emea - Arabic Series Channel
11862 V 27500
OSN
America Plus - E! Emea
BBC Entertainment Europe - ShowShasha
MBC + Drama - JimJam - OSN Comedy
Disney XD - ShowSeries 1 - Disney Channel M.E
11996 H 27500
OSN
ShowSports 4 - ShowMovies +2 - ShowMovies 1
Super Movies - ShowMovie Action - ShowMovie Kids
ShowMovie Comedy - ShowSports 2/3 - Cinema City
12073 H 27500
OSN
Cartoon Network ME - TCM ME - VH1 Europe B
Discovery Channel M.E - BBC Lifestyle
Travel Channel - BET UK - MTV Music
CNBC - Investigation Discovery Europe
Boomerang M.E - Playhouse Disney Scandinavia
Investigation Discovery Europe
HOTBİRD - JSC sporlar açık. NİLESAT-- JSC sporlar kapalıdır.
ellerine sağlık @mokur
bendeki prs 140600m normal cihaz xbox a çevirmiştim bi deniyim yeni yazılımı
dosyanın boyutuna bak usta.1.02 kb ise yazılım 100/100 uyar...
birde şunu soram data ları eutelW3 mı alıyor bu yazılımda?
53 derecedende data alıyordu,şimdi benim verdiğim w3 data yazılımla kullanıcılar olmayan bir paylaşımla daha sağlıklı ve daha çok kanal izleme şansı buldular.53 te data sinyal sorunu oluyordu teklemeler veya bazı bölgelerde 53 dereceyi bulamayanlar bile oluyordu.w3 heryönden çok iyi oldu.
hiç kimsede yok bu yazılım.ben ekleyince kullanıcılar açısından çok iyi oldu.
15 gün uğraştık ve sonucu umulduğundan daha iyi oldu...
yazımımı bitirdi bakalım ne olacak cihazın ön display ında p rakamı kaldı açıp kapatıyım bakam ne olacak.
sağol zehni usta.işlerden ve ufak tefek rahatsızlıklardan dolayı biraz ara vermiştim.Alıntı:
absat paketi kapalı şuan absat gelirse xxl ye bakayım açılmışmı diye :)
tv izlemeye vaktimde kalmıyor...:frown:
mokur usta bir geldin pir geldin vallah senin sayende hiç izleyemediğim kanalları izlişyorum yazılımda emeği olan tüm arkadaşlarına sana teşekkür ederim
sanırım uymadı dostum neden acaba daha önce bu dosyayı yükledim olmuştu.53 derece 2.Board yeni yazılım.12-08-09--MOKUR33 dosya boyutu 1.01mb idi
2.boardda fişi takınca ışık yanıp sönüyorsa büyük ihtimal hdmi olan yazılım uyar usta...:frown:Alıntı:
o yazılımında maalesef 53 paylaşımı var.hdmi w3 data yazılımına uğraşılıyor düzenli olursa eklerim inşallah...
baff 7000 safirler için herhangibir yazılım çıkma durumu yokmudur hocam
Twin yeni zazılım--01-06-2010-mokur33 tarihinde eklediğin yazılım oluyor. ama 17 07 tarihli yazılım olmuyor.ikisininde içeriği ayın değilmi
(w3 data ile) Gözünüz aydın.Nilesat, NAT GOE WİLD ve 11804 H 27500 paketi paylaşımdadır. bayaa belgeseliniz oldu...
NİLESAT W7
11804 H 27500
OSN paket yayın.
Nat Geo Wild Asia - B4U Music UAE - Ten Sports M.E
A1/Jetix Türkiye - Animal Planet
Reality - Science - ARY Digital
Asianet - Granada TV - Star One
Star News - Fox News - Discovery Science
dostum 6cı sıradaki dosya ile son sıradaki dosya aynı değllmi bilgilendirirsen iyi olurdu.bu dosya uyuyor kanallar açık Twin yeni zazılım--01-06-2010-mokur33.
ama bu dosya yazılımı yüklemesine rağman açmıyor TWİN-2.board- W3 data YAZILIMIDIR-17-07-2010-MOKUR33.
evet dediğim gibi 01 06 2010 tarihli sorunsuz oluyor motoru 53 dereceye çevirdiğimde bildik uydulardan kanallarıda açıyor dediğim gibi.Alıntı:
ama. 17 07 2010 tarihli yazılımı yüklüyorum onuda sorunsuz alıyor cihaz
yazılım bitince loader de tr ise bitti diyor ing ise done diyor.
son eklediğin dosyada bi sorun olmasın?sevgili mokur.yoksa ikisi aynı dediğine göre niye biri açarda biri açmaz
hatta şimdi 01 06 2010 tarihli yazılımla hotbird deki nova kanallarına bakıyorum...
usta bende denedim 01-06-2010-mokur33 yazılımını loader illegal diye hata veriyor.loader ilk olarak açmıyor dosyayı.abs uzantılı değil bin uzantılı olduğu için.all files yapınca dosyayı görüyor.ama yükleme yapmıyor.Alıntı:
ayrıca bu yazılım 2.board yazılımı mıdır.açıklarsanız sevinirim.
hotbird 10930 H 27500 MGM kanalının üzerinde 3-5 dakika bekleme yapın.Yazılımı sorunsuz yüklediyseniz açılması gerekir.tabi bu arada data çanağınız yani 53 derecenizi w3 uydusuna çevireceksiniz...
birde bu loaderle deneyin.ben 2 loaderlede aynı yazılımı yükledim sorun olmadı...
denedim sevgili mokur ama açmadı malese buda demek oluyorki iki yazılım aynı değil.neden dersen diğer yazılımlarda bu pbahsini ettiğim yani xbox a çevirdiğim cihazda ön dsply yind 4 haneli rakam kalıyordu.oysaki bu son verdiğin 17 07 tarihli dosyayı yükleyince cihazın önünde sadece bir rakam kalıyor P şekli de.durum bu biraz uzun oldu ama belki sana yardımcı olur diye yazdım dosya düzeltme gereği duyarsan selamlar...
benim yüklediğim cihazlarda hiç sorun olmadı,vallahi kararsız kaldım sizin cihaza...:new_icon9:
gerçekten çok enteresan:49: yazılım aynı o halde 01 06 2010 tarihli yazılımda hiç sorun çıkmadan defalarca aynı cihaza yükledim ama bu w3 data ları için verilen dosyada nedense ne yaptıysam olmadı.kaldı ki cihazı normal kendi premier yazılımını da yükledikten sorada denedim gene sonuç aynı yazılımı yüklüyor ama dediğim gibi ekranda p harfi ibaresi kalıyor dolayısıyla kanalları açmıyor neyse sağlık olsun ilgin için sağol kardeş...01 06 2010 yazılımına devam edecez
dosya ismi değişikliği yaptım birde bunu dene...
senin cihazda bi durum var ama ne olduğunu çıkartamadım...:juggle:
bende mantıklı bir açıklamasını bulamadım ki bir önceki verdiğin dosyada hiç bir sorun yok. bu w3 data ları için verdiğin dosyayı atınca yazılımıda alıyor cihaz yazılım bitirdikten sora p harfinde kalıyor cihaz dolayısıyla hiç bir kanal açmıyor...
birde şu dikkatimi çekti mokur usta önceki yazılımlar 1.01mb boyutunda.ama bu son dosya 1.02mb bundan olabilirmi???
w3 paylaşım kesildi,absat paketi gelme ihtimali var tekrar açılınca...
usta 01.06.2010 yazılımını yükledim.sorun yok 53 derece çalışıyor.kusura bakma ben bu yazılımı 1. board yazılımı sanmıştım.loader de sorun yok.ellerine emeğine sağlık.hayırlı ve bol kazançlı günler dilerim.:45:
teşekür ederim.sizede bol kazançlar,hayırlı işler...Alıntı:
1.board yazılımı diye yazmıştım,önceki yazılımları eklerken.2.board ile 1.board yazılımını karıştıranlar olur diye.
w3 paylaşımı tekrar açılmıştır