dreamup programı bir türlü inmiyor link bozuk mu acaba
Printable View
dreamup programı bir türlü inmiyor link bozuk mu acaba
drembox imaj
teşekür ederim sağol
emeğine sağılık
ewl. çok iyi
teşekkürler
iyi çalışma emege saygı
Tesekkurler
tesekkurler yuklemeye calisacağim
ilk defa yapcam hayirlisi
arkadaslar dreamup icin bilgisayara nasil baglicam birde bu programi indiremiyorum
emeğine sağlık
dosyalar iso mu
iyi akşamlar arkadaşlar cihazı yanlış yazılımdan dolayı çökerttim.belki yüz defa yüklemişimdir.ama bugün nedense bir türlü yukarıdaki talimatlara göre yüklüyorum.falash eraseyi 5 kez yapıp backup tan orjinal imageyi yüklüyorum.sonunda formdaki gibi box was flashed succesfully yazısı çıkmıyor yerine bacup saved diye bir yazı çıkıyor.yükleme yapılmışmıdır acil cevap bekliyorum.tşk.ederim.
teşekkürler
laptoptan yapabileceğimiz bir proğram yokmu arkadaşlar.
cevabın için çok teşekkür ederim arkadaşım.elimde masa üstü bilgisayar yok.laptop için r232 dönüştürücüsü yok.vermiş olduğunuz linkten gemini 4.20 yi indirdim ama dream up la atma imkanım yok.flashwizar ile atamıyorum.cihazın ip numarasını göremiyorum.dreamup olmadan başka bir yolu yokmu.
ok tşekkürler arkadaşım.bugün yapabilecek birşey yok demek.yarın cihazı çalıştığım yere götüreyim.orada çalıştığım yerdeki sistemler kapalı ama sisteme dahil olmayan bir tane var oradan yapabilirim gibime geliyor.
günaydın arkadaşlar.dreambox 500s cihaza dünden beri yazılım atmakla uğraşıyorum.dediğim gibi belki yüz sefer atmışımdır.ama artık olmuyor.dreamupla 4-5 kez flash erase yapıyorum.sonra yukarıda arkadaşın verdiği yazılım için flashı tıklıyorum.son aana kadar geliyor sonra eror hatası veriyor.şimdi ise dreamupu açıyorun.connecte basıp fişi takıyorum hiçbir hareket yok yeşil ışık yanıyor sadece
tsk ler
meraba arkadaslar bendede leptop var ..leptopla cihaza dreamup a bağlanamayız mı bugün rs 32 kablo siparisi vermistm..sadece masaüstüylemi rs 32 kablosu bağlanıyor..
teşekkürler
yukarıda dreambox 500s cihazın çöktüğünü r232 ile yazılım atamadığımı belirtmiştim.dün tamircide atamamış.falsh gitmiş ankara^ya gönderilesi gerekiyor dedi.bende en az 20-30 tl isterler birde kargo parası.gerek yok dedim.formdada yazdığım gibi gittim.150 tl ye mini kaon 9944 hd aldım.serveri attim.server dreambox taki gibi çalışmıyor.bazı kanalları açmıyor bazılarını ise açıyor sonra donuyor.ama idare ederr.bu dreama kendimiz flash dosyası yükleyemezmiyiz.
teşekkürler
Teşekkürler
teşekürler
teşekkürler kardeş
teşekuurler..
emegıne saglık
teşekkürler deneyeceğim bakalım
teşekkürler güzel anlatım için...
teşekkürler
dediğinizi uyguladım ama cihazla pc arasında bağlantı kurulamıyor sanırım flash erase kısmı gelmiyor birkaçkez denedim enaz 30 dk.bekledim
tşk ler ama bende cihaz bağlantısı kurulamadı bu baudrate ayarları kaç bağlantı için ?
Elİnİze ve emeĞİnİze saĞlik sonunda aradiĞim sİteye kavuŞtum..
laptopta com seri port you usbler var nasıl yapcaz :(
laptopta com seri port yok usbler var nasıl yapcaz :(
Teşekkürler
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
teşekkürler kardeş
tşekkürler
ustam image yuklemeyi cok guzel anlatmissiniz .acik, anlasilir. tesekkurler.
Fakat birde bunun tersini yapmak mumkunmu? Yani dreamboxu laptop a baglayip boxdan imageyi pc ye nasil aktarabiliriz? Yardimci olursaniz cok memnun olurum.
Tesekkurler
tesekkurler
KANAL LİSTESİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER. :rockon:
Destekleriniz için çok teşekkürler .
eline sağlık teşekkürler
paylaşım için teşekkürler
teşekkürler
sdfdxgdhgdfgfdgddf