saat sabah 5 de uyuyodum saat 9 da kalkıyodum ama bugun ALLAH'a şükür güzel bi uyku çektim :)
Printable View
hayırlı geceler.
.Elif. günlük mesajda rekora koşuyor.
arkadaşlar muhabbetinizi edin ama konu iyi geceler mesajlarına dönerse bu konu kapanır haberiniz olsun.
Arkadaşlar uyarı geldi muhabbet edelim iyi geceler mesajı atmayalım lütfen
Forum kurallarına aykırı bir durum mu "iyi geceler" demek? İnsanlar selamlaşa selamlaşa dialoglarını geliştirir. Burası bir paylaşım platformuysa bu tehditkar tavra neden nedir?Alıntı:
Herşey ast-üst havasında değil güven ve saygıyla daha kolay olur.
selam arkadaşlar nasılsınız....
Volkan kardeş xxman arkadaşımızın açtığı bu topikte siyasi veya herhangi bi tartışma oldumu rencide edici mesajlar atıldımı forum'a ve forum yöneticilerine yönelik saygısızca mesajlar varmı gecenin 11'inde 12'sinde 01'de bu Topiğe giren arkadaşalar selamın aleyküm'mü diyecekler günaydın'mı diyecekler herkes sohbet etmiyebilir iyi geceler deyip çıkabilir 494 mesajı inceleyin hoşça sohbet dışında hiç bir art niyet yoktur. konu kapanır diyene kadar her akşam kaç üye buradaydı şimdi kaç üye kaldı bu saatte bu topikte.....Saygılarımla.Alıntı:
forumda iyi geceler gunaydın mesajlarını biz yasakladık. Bizi burda kurallar koyduysak bu uygulanacak bunu aksini idda etmek isteyene varsa gelsin buyursun. Saygıdan bahsediyorsanız bizim koyduğumuz istemediğimiz konulardada bize saygı göstereceksınız.ondan sonra saygıdan bahsedeceksınız. Kimsenın yazmasını vesayresını kısıtlamıyoruz ama bu forumda istemediğimiz konularıda acık acık belirtiyoruz.
bu konuda kapanmıştır.
bu konunun aynısı tekrar acılabilir ama bu diyaloglar olursa oda kapanır.