yazılımlar data uydusu w3 w6 thor
Printable View
yazılımlar data uydusu w3 w6 thor
w3 yeni yazılımı
dongle-y6_w3_working_100__-_23-2-2011zip bu yazılımı yükledim ama w3 den data almadı, acaba thordan mı data alıyor.
sonra 120 lik kolu motorlu çanak sharp lnbi ile data alırmı diye bütün data uydularını aradım yeşil ışık yanmadı bu yazılımda hata var.
Akşam bende 3.25 yazılımı ile polsatlar yoktu
3.24 tahor datada polsatlar var
Sayın AYFLY 3.28 bende çok donma yapıyordu donmalar düzeldimi acaba?
thor data 3.29 yazılım polsatlar dün gece boyunca yarısı var yarısı yoktu sabaha karşı tamamı geldi...
3 28 novaların bır kısmında donma yapıyor dogru.cywfraların bır kısmıda yok.ama dıgerlerı guzel ve bır cok hd kanalda var.o yuzden ben 3 28 bana gore ıyı dedım.erciş ustanın verdıgı yazılımlara bakmak lazım onlar ne durumda acaba.ben ıs yerınde oldugum ıcın deneyemıyorum.ancak aksamları deneyebılıyorum.
thor data yapın donma yok
Ahh hemşerim thor kayseriden biraz zor gibi deneme imkanım olmadı ama ben aparatla kullanıyorum merkez astra hotbird w3 w9 ile sizinde dediğiniz gibi en iyi data thor specesat seriside oradan data alıyor sanırım. Bu arada nasıl oldunuz tekrar geçmiş olsun
iyim sağol sabah akşam pansumana gidiyorum ağrılar var malum deri yüzüldü ağrı olcak
ustam dogru soylersınde ıste o bıraz zor catıda yer kalmadı benım w3 te aparatla ayarlı bozamıyorum.sunu sorucam bende 150 lık parabol antende nıle sat var onun yanına thor olur mu olursa eger nasıl bır aparat kullanıcam onun ıcın bılgın varmı bu konuda.
olur ben selim taoprağımdan aldım nilsat yaptım aparatı thor güzel çalışıyor şu an
y6 ya baya destek var paylaşım için teşekkürler...
arkadaşlay w3 3.28 yazılım gündüzleri öğleden sonra giyor akşam 7den sonrageliyaor sizlerdede öğlemi.
thor data stabil y6 için
animaux jsc spor novalar polsatlar cyrf+ 18+ sadece skylarda donmalar var biraz nilsat
erciş ustam kısmetse hava guzel olursa yarın thor u ayarlıyıcam.data frekansı nedır thor un.
11080 2600 hor
allah razı olsun gökhan abi
komutanım allaha emanet olun geçmiş olsun allah şifasını versin aman dikkat edin kendinize iyi bakın.sen önce aileneze ,bize ve vatana lazımsın.sağlıcakla kal.
(sağolun dostlarım teşekkürler )bu gün verilen yazılımlar
Teşekkürler sayın ercişsat
aynı yazılımlar her gun veriliyor
sanırım thor da data kesik şu an sşnyal kitlemiyor....
thor data var şuan
arkadaşım geçmiş olsun rabbim şifalar versin.
allah razı olsun
jsc sporlar için
yeni yazılım 1. mesaja eklenmiştir.26.02.2011
sağol hacı abi
arkadaslar umut ustanın verdıgı son yazılımı deneyen arkadaslar varsa yazabılırmı acaba.durum nedır.tesekkurler.
hacı abinin verdiği yazılımı yükleyin donma falan yok artısı var
ne gibi bir artısı var
gunaydın arkadaslar.erciş ustanın soyledıgı gıbı bu yazılım gayet guzel bencede.tabı eger bozulmazsa.öncelıkle kanallar bıraz daha cabuk acılıyor.hotbırd te acılan hd kanallarda artıs var.novalardakı bazı kanallardakı donmalar mınımuma ınmıs dıyebılırım.nılesatta pek bı degısıklık yok.astrada acılabılen tum kanallar mevcut.ıspanyollar fransızlar ve hollandalar.valla su an ıcın gayet guzel.ama ne kadar gıder orasını bılemem tabı.(w3 data)
sağolun dostlarım 03.01.2011 tarihli 3.29 yeni yazılım ilk mesaja eklenmiştir data uydusu w3 w6 dır iyi seyirler
polsatlar hangi yazılımla açık
valla dunku verdıgın yazılımda polsatlar yoktu ercış ustam bugunkunu daha deneyemedım onu bılemıyecegım
thor yazılımı 01.03.2011 1.mesaja eklenmiştir
valla ne dıyeyım bılmıyorum kı arkadaslar.galıba şom agzımı actım.sankı ıcıme dogmus gıbı dun aksam bu yazılımda berbattı yanı.bır gun bıle gıtmedı yazılım.novalar yıne asırı donma yapıyordu.cywfraların cogu gıtmıstı.astra yıne aynı sekıl.yanı baya bı heveslenmıstım kendı adıma ama hevesım kursagımda kaldı.:(:(:(
y6 thor yeni yazılımı
thor son yazılımda polsatlar açık nilsattta artış var
3.30 el jsc spor
Deneyen oldumu arkadaşlar bu y4 le ilgili olan yazılımı
Sayın y6 kullanıcıları ben w3 data kullanıyorum en son 3,29 yazılımı yüklü dün akşam polsatlar güzeldi ama belirli bir saatten sonra çok donmaya başladı w3 data kullanan arkadaşlar en stabil w3 data hangi yazılımla çalışıyor yardım ederseniz sevinirim. Saygılar
valla unlu51 arkadasım bende 26/02/2011 tarıhlı umut55 ustanın verdıgı yazılımı kullanıyorum.ılk yukledıgımde cok guzeldı.sonra o da dıgerlerı gıbı oldu.yanı demem o kı hepsı bır bırının aynı gıbı. o yuzden boyle devam edıcek sanırım.yanı bu sekılde ıdare edıp gıdıcez.
y6_w3_V_3.30.......03.03.2011
Teşekkürler sayın umut55 birde bunu deneyelim bakalım beklediklerimizden umut yok ama yinede bir kaç belgesel güzel yani
umut kardeş yazılımını denedim w3 de sadece cezireler ötekiler yok.
04.03.2011 tarihli yeni yazılımdır
yazılımın randımanı nasıl nasıl dostlar ben deneme şansım olmadı iyi geceler
ercissat kardeşim yazılımını denedim diğer yazılımlaragöre daha iyi 13 dekielceziler belgeseller ntam novalarda donmalar arasıra 19daki ispanyollar ful sadece ab motor anumax ve balık kanalları kapalı diğer fransızlar acık hollandalar acık 16daki 5 tane spor ve filimler ack .dostların bilgilerine.
komutanım yazılım yükledim 5 dakka sonra yayınlar kapandı.ab motor anumax ve balık kanalları bayındır kardeşimizin baktığı saate kapalı imiş bende açıktı polsatlar novalar jsc spotlar kapalı idi.+18 ler açıktı ama 5 dakka sonra hepsi kapandı. saat 00.30 sırası.