-
-
-
-
-
-
G.Saray'a 20 bin YTL
PFDK, G.Saray'a toplam 20 bin YTL ceza kesti. Kurul, Hacettepe maçında taraftarların neden olduğu olaylar nedeniyle 5 bin YTL ile başlattığı cezayı, biletsiz seyirci nedeniyle 15 bin YTL'ye, merdiven aralarının boş bırakılmaması nedeniyle de 20 bin YTL'ye yükseltti.
-
Bir adım daha
İran devlet televizyonu (IRIB) da G.Saray'ın zaferine yer verdi. "G.Saray kupaya bir adım daha yaklaştı" yorumunu yapan televizyon, Türklerin Baros'la Alman takımını devre dışı bıraktığını belirtti ve Berlin'in hocası Favre'nin, "G.Saray daha hızlıydı, tebrik ediyorum" sözlerine yer verdi.
-
Evinde gibiydi
Macaristan'ın tek günlük spor gazetesi Nemzetisport, 7. sayfasını neredeyse tamamen G.Saray maçına ayırdı. "Türkler evinde gibiydi" başlığını atan gazete, "G.Saray Berlin'de 40 bin taraftarıyla kazandı" diye yazdı. MTV1 ise "Dardailer G.Saray'a yenildi" başlığını kullandı.
-
Sabri ve Emre korkuttu
Hertha Berlin maçının 2. yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Sabri'nin kasık adalesinde 2. derecede zorlanma tespit edildi. Acıbadem Hastanesi'ndeki ayrıntılı tetkiklerde Emre Güngör'ün de uyluk arka adalesinde 2. derecede zorlanma belirlendi.
-
Nefes bile alamadılar
UEFA'da turu garantileyen G.Saray, akşam saatlerinde Almanya'dan döndü. Sarı-kırmızılı oyuncular ara vermeden hafta sonundaki A.Gücü maçı hazırlıklarına başladı. 11'de yer alanlar yenileme idmanı gerçekleştirirken diğer futbolcular düz koşu ve çift kale maç yaptı.