-
Üstünel memnun
G.Saray Futbol Şubesi üyesi Haldun Üstünel, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "İkinci yarıda çok iyi oynadık ve nefis gollerle 3 puanı aldık" dedi. Maçı Üstünel'le birlikte izleyen Adnan Sezgin ise, "A.Gücü çıkışta olan bir takımdı. Üç farklı kazanmak önemli" yorumunu yaptı.
-
PAF'ta gülen yok
G.Saray PAF Takımı, 19 Mayıs Stadı'nda, Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-kırmızılı takım 15. dakikada Caner'in golüyle 1-0 öne geçerken, 60'ta Ankaragücü'nün golüne engel olamadı ve iki takım sahadan 1'er puanla ayrıldı.
-
Rakipler rahat kazandı
G.Saray'ın UEFA Kupası grubundaki Olympiakos, lig maçında Levadiakos'u 1-0 yendi. Golü 27. dakikada Belluschi attı. Liderlik için G.Saray ile çekişen Ukrayna ekibi Metalist de deplasmanda 2-1 kazandı. Simferopol önündeki golleri Zeze ve Trisoviç attı.
-
Tam kadro çıktı ama fark yedi
A.Gücü, dün gece G.Saray karşısına tam kadro çıktı. Eksik ya da sakat futbolcusu bulunmayan başkent ekibi, güçlü rakibi karşısında ideal kadrosuyla mücadele etti. Ankaragücü buna rağmen Cimbom karşısında tutunamadı ve sahadan boynu bükük ayrıldı. Sarılacivertli ekip, ligde 5 maç sonra mağlup oldu.
-
Sinirimiz bozuldu
A.Gücülü Murat Erdoğan, suni çim zemini yüzünden sakatlandıklarını söylerken, "Bu durum sinir bozucu" dedi. Erdoğan taraftar ve yönetim arasındaki gerginliği değerlendirerek, "Basına yansımayan kulağımıza gelen olaylar var" dedi.
-
Karşımızda hiç kimse duramazdı
Cimbom'un savunmasının solunda dün iyi işler yapan Hakan Balta, maçtan sonra iddialı sözler sarfetti. Sarı-kırmızılı oyuncu, "İkinci yarı müthiş bir futbol oynadık. Türkiye'de bu tempoya karşı koyacak takım göremiyorum. Daha farklı da kazanabilirdik. Adım adım şampiyonluğa koşuyoruz" dedi.
-
-
-
-