Arkadaşlar Aciko yazılımlarla ilgili tüm sorunları buraya başka konu açmayınız lütfen..
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
5226 aldıydım bir tavsiye üzerne... 1 kez yazılım attım eylül 2005 te. o gün bugündür bekle dur yazılım çıkacak diyee.. ne zaman yaww.. sıkıldım artık.. :(
arkadaşım valla size acı bir gercegi söyleyecem aciko bu cihazlara artık yazılım vermeycekmiş..Firna temsilcisi ile görüştüm bana dedigi o.valla tavsiyem size cihazı scartla kullanıyorsanız goldmaster 30300 sky yazılımını atın .ilk önce boot dosyasını sonra yazılımı yukleyin ve cihazınız goldmaster 30300 sky olacaktır ..bendede aynı cihaz var ben bu sekil halletimAlıntı:
kamilturhan Nickli Üyeden Alıntı
benim aciko 3222 var buna uymlu yazılım başka hangi cihazlarda var acaba.yani hangi cihazın yazılımını atarsam şifre çözer.
bu işlem benim cihaza da uyarmı.
malesef dedigim sizin cihaza uymaz..aciko 422 x 522 x serisi içindi yazılım çıkmayacagı.aciko 3222 serisi için bilmiyorum yazılım cıkarmı cıkmazmı :(
Taplin,Akai,@sat,besat,Conax,Atlanta,Satech Metawere cihazlar için verilen tüm yazılımları kullanabilirsinAlıntı:
eseras Nickli Üyeden Alıntı
aciko 3222-3224 polsatlar ok 9.3.2006
dreamsoft 1.4.4.2 yazılımı denenmiştir yazılım attıktan sonra *** reset yapmayı unutmayın...
Absat Ok
TPS Ok
Cabo Ok
D+ Ok
Polsat OK
***** OK
iyi günler eseras arkadaşım bu yazılımı kullanabilirsiniz,bilginize.
çok teşekkür ederim kardeşim
Aciko 422x ve 522 x serisine yazılım arayan arkadaşlar ilk önce boot dosyasını yukleyerek Goldmaster yazılımlarını atabilirler
Aciko 4222 -5222cı uyan modeli gm 11300 cı
Aciko 4225 sky-5225 uyan gm 11400cım-30300 sky yazılımıdır
Yazılımları bu linkten bulabilirsiniz. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Sorun olursa yazılımlarda kilitlenme vs gibi burada yazınız.Yazılımı atmadan önce mutlaka boot dosyasını atınız yazılımlarda boot dosyası mevcuttur.
NOT
Goldmaster yazılımı atarken kanal listesi yerinden degil dosyayı masa üstüne alın yazılım ve boot yerinden yukleyiniz kanal listesi yerinden yuklemeye calırsanız yazılım yuklenmez
Serkan kardeş ben GM 11400 cime genellikle Aciko4225'in yazılımını atıyordum. Ancak son yazılımda kilitlenme oldu. Bu sorunu da yazılımdan önce ve sonra 16 Ağustos boot dosyasını atarak çözdüm. Eğer daha iyi verim almak istenirse GM nin orijinal yazılımını atabilirler. Geri dönüşümlerde de orijinal yazılımlar kullanılırsa iyi olur. Acikocu dostlar boot dosyası yazılımların içindedir.
Saygılar.:computer: