Euro Bird9 uydusundan yayın yapan Penthouse kanalları kapanıyor diye bir duyum aldım. Bir rus sitesinde konu hakkında bilgi var ama google çeviri tam yapamıyor çevirilmiş hali bu şekilde:
Üzerinde yayın 2013/06/30 bitirmek ****** Penthouse HD kanalları uydu Eutelsat 9A (9 ° E), burada kanalları Penthouse HD, Penthouse HD 1 ve DVB-S2 multipleks 2 Penthouse HD yayın: 12,054 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, Viaccess PC 4.0. Bu pozisyonda yayın fesih nedenleri bilinmemektedir - seyirci belki de düşük faiz. Penthouse HD de platform Canal Digitaal kapasitesini ve her üç kanal multipleks platformu Satellite BG yayınlanır kullanarak, uydu Astra 3B (23,5 ° E) yayınlanır.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
04-06-2013, 17:38
soner_35
iyide o uyduda pent house kanalları yok ki, 23 astra olmasın
04-06-2013, 17:47
cemcemcem66
benim anladigim (orjinal yaziyi bilmiyorum) bu yayinlar astraya tasinacak gibi Canal Digitaalplatformuna tasinacak sanirim yani bizdeki dt yada ds gibi platformlara tasinacak diyor sanirim yada dede sen orjinal yaziyi göndersene
04-06-2013, 17:55
Hilmi
Alıntı:
soner_35 Nickli Üyeden Alıntı
iyide o uyduda pent house kanalları yok ki, 23 astra olmasın
Nasıl yok ben uzun zamandır seyrediyorum..
04-06-2013, 18:12
Hilmi
Alıntı:
cemcemcem66 Nickli Üyeden Alıntı
benim anladigim (orjinal yaziyi bilmiyorum) bu yayinlar astraya tasinacak gibi Canal Digitaalplatformuna tasinacak sanirim yani bizdeki dt yada ds gibi platformlara tasinacak diyor sanirim yada dede sen orjinal yaziyi göndersene
Al sana orjinal yazı tercüme et bakalım şimdi bize..:nod:
Эротические каналы Penthouse HD с 30.6.2013 заканчивают вещание на спутнике Eutelsat 9A (9°E), где каналы Penthouse HD, Penthouse HD 1 и Penthouse HD 2 вещают в DVB-S2 мультиплексе: 12,054 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, Viaccess PC 4.0. Причины прекращения вещания в данной позиции не известны, - возможно низкий интерес аудитории. Penthouse HD транслируется также на спутнике Astra 3B (23,5°E), используя емкость платформы Canal Digitaal и все три канала транслируются в составе мультиплекса платформы Satellite BG.
04-06-2013, 18:26
mert383
Yukardaki Rusca yazıya göre ( bir ara kurs gördüm )
Bu ayın sonunda bitiyor deniliyor. Nasıl iyi çevirdimmi :)
Zor arkadaş dilleri öğrenemeden kaçtım:puah: ne yapıyım.
04-06-2013, 22:01
rts21
eutelsat 9,0 e
eutelsat 9,0 e yüksek frekanslarını eklermısiniz
emu yla izleniyormu yoksa paylaşımlamı izlenir
iç anadolu 1.5 çanakla izleniyormu bu uydu
04-06-2013, 22:20
korfez41
Alıntı:
rts21 Nickli Üyeden Alıntı
eutelsat 9,0 e yüksek frekanslarını eklermısiniz
emu yla izleniyormu yoksa paylaşımlamı izlenir
iç anadolu 1.5 çanakla izleniyormu bu uydu
paylasımla ızlesın ayrıca bu kanalar 9 dogu uydusu eutelsat ve 23.5 dogu astara uydusunda yayın yapmaktadır alta verdıyım programla ogrebılırsın kaclı canak kulancagını
05-06-2013, 00:20
rts21
Alıntı:
korfez41 Nickli Üyeden Alıntı
paylasımla ızlesın ayrıca bu kanalar 9 dogu uydusu eutelsat ve 23.5 dogu astara uydusunda yayın yapmaktadır alta verdıyım programla ogrebılırsın kaclı canak kulancagını
teşekkürler çanak boyu ideal 170 diyor
bizdede 1.50 kollu motorlu var deneyelim
2 uydununda yüksek güncel frekansları yazarsan memnun olurum
75 abs lm dogu 30 derece batı hispasat alıyorum
28-08-2013, 13:51
gordonorko
gitti güzelim kanallar bakalım başka nerde karşımıza çıkacak