S.A.Esed güçlerinin Şam'ın Doğu Guta bölgesine düzenlediği ve kimyasal silahların kullanıldığı iddia edilen saldırıda ölü sayısının 1100 kişi olduğu açıklandı.ALLAH sabır versin.AEO.:praying::praying::praying:
Printable View
S.A.Esed güçlerinin Şam'ın Doğu Guta bölgesine düzenlediği ve kimyasal silahların kullanıldığı iddia edilen saldırıda ölü sayısının 1100 kişi olduğu açıklandı.ALLAH sabır versin.AEO.:praying::praying::praying:
S.A.Kimyasaldan ölenlerin sayısı 1300'e çıktı.AEO.:(:devilprv::bangin:
katliamı yapanlara vede destekleyenlere ALLAH lanet etsin.
babası hafız esatı insan katletmede geçti bu şerefsiz....suriye halkının nedir bu esat ailasinden çektiği yaa....
Arkadaşlar esadın kimyasal silah kullandığı ne malum orada neler olup bitti, hiç birimizin tam olarak bilgisi yok, belkide kimaysal silahı kendini müslüman sanan kardeşler yaptı, yapar yapar neden yapmasınlar. ama sonuç itibarı ile her kim kimyasal silahı kullandıysa ve bu zavallı suçsuz masum çocukları katlettiyle allah bin belasını versin. kim olursa olsun desteklemiyorum. KINIYORUM VE LANETLİYORUM. saygılarımla aliharbiye.
S.A.Şehit sayısı 1600 ü geçti.AEO.:nono:::devilprv::46:
ALLAHU TEALA islam dünyasını gaflet uykusundan uyandırsın islam alemine birlik beraberlik nasip etsin.
bu katliamları kimler yapmışsa ALLAH bunları bildigi gibi yapsın..
Müslüman ülkelerde tavuk boğazlanır gibi insanlar ölüyor.1 er 1er de değil. 100 er 100 er. hatta biner. buna karşı gösterilen tepki cılız.
düşünüyorumda acaba böyle bişey fransada yada ingilterede olsa ne olurdu? "fransada kimyasal silah kullanıldı 1100 kişi öldü." dense? yada "bomba patladı 55 kişi öldü" dense?
eminim o gün ulusal yas ilan edilir ve her yıl o gün lanetlenir. o olay olup bittiği ile kalmaz yani. o beğenmediğim avrupa ülkelerinin yönetim ve halkları kendi insanlarına olunca altını üstüne getirirler memleketlerinin.
ulan biz nasıl bir zamanda müslümanız, yada olmaya çalışıyoruz... (burda kastedileni doğru anlamak lazım. islamda hata yok. eksik olan ona inananlar. cehalet. bilgisizlik vs. )
artık öyle kolay kolay bu tip şeylere şaşırmıyorum.
esadın bunu kullanıp kullanmaması önemli değil. esadın bu işlerde elinin olup olmamasınıda söylemiyorum. bu işleri müslüman, diğer müslümana yapıyor. hangisi cennetlik?
her şeyin başlangıcı ve sonu insanlık, insanlık varsa vicdan varsa. kültür sosyalite varsa, hiç bir zaman, hiç bir şey sıkıntı olmaz. müslüman müslümanı ölürecek, sonrada hiç bir şeyin farkında olmayan zavallı masum çocukları katledecekler, bunu her kim yaptıysa bunlara değil müslüman insan demek, bile yanlış olur. müslüman müslümanı katlediyorsa anlayış kültür zihniyet bunun neresinde, böyle müslümana yazıklar olsun.