Çorum'da bir kişi, birlikte yaşadığı kadının 2.5 yaşındaki çocuğunu döverek öldürdü. Kafası duvara çarpan çocuk hastane yolunda ölünce ceset boş bir araziye atıldı.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bir süre önce eşinden boşanan 1 çocuk annesi M.K. (21), Çorum'da tamircilik işiyle uğraşan İ.C. (22) ile birlikte yaşamaya başladı. İddiaya göre, gece işten çıktıktan sonra Kale Mahallesi'ndeki evine gelen İ.C, M.K'nin 2.5 yaşındaki oğlu Mert'in gürültü yapması üzerine sinirlendi. Çocuğu döverek susturmaya çalışan İ.C, çocuğun kafasını duvara vurdu. Baygınlık geçirmesi üzerine hastaneye götürmek için yola çıkan İ.C. ile M.K, yolda çocuğun öldüğünü fark etmeleri üzerine minik Mert'in cesedini Mecitözü ilçesine bağlı Emirbağ köyü yakınlarındaki boş bir araziye atarak kaçtılar.
Bir vatandaşın ihbarı üzerine polis ve jandarma ekipleri kaçan İ.C. ile M.K'yi bir süre sonra yakaladı. Yetkililer, zanlıların ifadeleri doğrultusunda Emirbağ Köyü yolu yakınlarındaki arazide yaptıkları araştırmada 2.5 yaşındaki çocuğun cesedini buldular.
Çocuğun yapılan otopsisinde boynunun kırılması sonucu öldüğü ve vücudunda da çeşitli morluklar ve kırıklar olduğu tespit edildi.
Yetkililer, İ.C. ile M.K'nin gözaltında tutulduğunu ve sorgularının devam ettiğini kaydettiler. Bu arada, İ.C. ile M.K'nin komşuları, zanlıların 2.5 yaşındaki Mert'e kötü davranarak daha önce de dövdüklerini kaydettiler.
10-11-2006, 16:09
freestar
tek kelimeyle söylüyorum böle anne ve babaları ALLAH bildiği gibi yapsın
10-11-2006, 16:18
caner1960
Allah belasını versin
10-11-2006, 16:26
CABBARİ
Şİddet Artik Çoluk Çocuk Dİnlemİyor GerÇekten Ben Gelecegİmİz İÇİn EndİŞelİyİm Nasil Bİr Nesİl YetİŞİyor Anlamak İmkansiz..
Selametle..
10-11-2006, 16:50
Nakkus
İnsanlarda hiç birşey kalmamış ne Allah korkusu, ne merhamet, ne acıma... :( nereye gidiyoruz, ne oluyor bize böyle.. daha 2 yaşında nasıl kıydınız :(
10-11-2006, 17:20
CABBARİ
Alıntı:
Nakkus Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
İnsanlarda hiç birşey kalmamış ne Allah korkusu, ne merhamet, ne acıma... :( nereye gidiyoruz, ne oluyor bize böyle.. daha 2 yaşında nasıl kıydınız :(
abla onu geçtim haberler bas bas bagırıyor 6 aylık çocuk meselesini ona ne dersin:(:(:(
çok psikolojimi bozmuştu o haber:(:(
10-11-2006, 17:20
temel50
ya arkadaşlar böyle anne olurmu pesdogrusu allah evlat acısı göstermesin bizlere
10-11-2006, 18:13
sonmez113
söylecek kelime bulamıyorum.inasnlık bu mu
10-11-2006, 18:35
07SARAY
allah bildiği gibi yapsın vicdansızlar 2.5 yaşındaki çocuğa nasıl kıydınız.