Uyumlu USB WIFI adaptör takarak kablosuz internet ve aşağıdaki akıllı TV fonksiyonları kazanır;
Sunucu bağlanma,
IP TV özelliği
Hava durumu tahmini
Online Güncelleme
Google Maps
12-10-2014, 14:11
A.Bozoğlu
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
12-10-2014, 14:12
A.Bozoğlu
A.Bozoğlu
A.Bozoğlu
Dosyayı indirip not defteri ile açın, kendi server bilgilerinizi ekleyip dosyayı kapatarak, usb belleğinize atın. cihaz menüsünden sistem ayarları+cccam/newcamd satırına inip bu menüyü açın, kumandanızın mavi tuşuna basarak dosyayı cihazınıza yükleyin.
12-10-2014, 14:13
A.Bozoğlu
Hometech Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
iptv listenizi usb ile yükleyebilmeniz için gereken dosya.
Dosya içeriği aşağıdaki gibi olmalıdır, yoksa cihaz linkleri görmez.
Hometech emü açma kodu: herhangi bir kanal üzerinde "8282" tuşlayın yada menü+mavi tuş kullanın.
Hometech ek özellikler açma kapama: herhangi bir kanal üzerinde "7931" tuşlayın, bu kodu tuşladığınızda sistem ayarlarındaki server bölümü, iks bölümü gibi özel bölümler gizlenir.
12-10-2014, 14:14
A.Bozoğlu
Arkadaşlar deneme yanılma ve uzun uğraşlar sonucu bunları elde ettim, dosyaları bizzat denedim sorunsuzdur.
17-10-2014, 17:03
erdozer
Alıntı:
A.Bozoğlu Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar deneme yanılma ve uzun uğraşlar sonucu bunları elde ettim, dosyaları bizzat denedim sorunsuzdur.
çabanız için teşekkurler. Ben usb den flash bellege dump veya kanal listesi almayı başaramadım.usb den güncelleme bölümünde dump ve kanallar diye yeşil dügme var ama uzerine tıklayınca bir işlem görmuyor.bendeki yazılım baff 0808 olanından.başaran varsa yardımcı olursa sevinirim.
17-10-2014, 20:57
A.Bozoğlu
Alıntı:
erdozer Nickli Üyeden Alıntı
çabanız için teşekkurler. Ben usb den flash bellege dump veya kanal listesi almayı başaramadım.usb den güncelleme bölümünde dump ve kanallar diye yeşil dügme var ama uzerine tıklayınca bir işlem görmuyor.bendeki yazılım baff 0808 olanından.başaran varsa yardımcı olursa sevinirim.
Ben şuan opensat yazılımını kullanıyorum, o yazılımda dump alma var fakat sadece fat32 ile biçimlendirilmiş usb bellekle oluyor.