Digitürk D paketine 500 milyon dolar artı KDV vererek İhaleyi aldı.
Printable View
Digitürk D paketine 500 milyon dolar artı KDV vererek İhaleyi aldı.
eee hayırlı olsun.dt devam
çok para...15 dakikada bitti ihale
Dsmart ve Türktelekom ihale bedeli olan 495 milyon doları vermeyi kabul etmeyip ihaleye katılmamışlar.
İhale diye bir şey olmamış, Türkcel konu mankeni olarak katılıp sadece C paketine teklif yapmış. yani meydan sadece Diğitük ekalmış, hani yabancı bir yatırımda katılacak deniyordu. Gerçi akşamki derbiyi isledyseniz liğimizin kalitesi ortada, bu paralar boşuna veriliyor. Diğtürk yayın politakasını değişmeli özellikle maç bitiminde stad ve taraftarı göstermiyor maç bitimi coşkusunu yaşayamıyoruz reklamdan dolayı. reklam bitimindede stad tamamen boşalmış oluyor.
İhaleye katılan 2 firmada Tanıdık Firma Turkcell kazanmasını beklemiyordum D-Smart ile digitürk Yarışır diye düşündüm Türk Telekoma sans vermedim Sebebi ise Çok borcu olması bankalara .. Ee Milleti Yolmaya devam
ihale 5 dakikada beşiktaş olmuş.süper lig ve tff 1.lig yayınları 5 yıl digitürkte hayırlı olsun.
Spor Toto Süper Lig ve TFF 1. Lig müsabakalarının yayın hakkı için düzenlenen ihale sonuçlandı. 5 sezonun yayın haklarını kapsayan ihaleyi, en büyük paket olan D paketi için yıllık 500 milyon dolar (+KDV) teklif eden Digiturk kazandı.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilen ihale için 5 şirket şartname almıştı. Ancak ihaleye bu 5 şirket arasından sadece Digiturk ve Turkcell katıldı.
İhalede yayın hakları için A, B, C ve D olmak üzere dört farklı paket hazırlanmıştı. Paketlerin içeriği şu şekildeydi:
A Paketi: Süper Lig maçlarının tamamını canlı olarak yayınlamak ve yayınları uluslararası kuruluşlara pazarlama hakkına sahip olmak.
B Paketi: TFF 1. Lig’in yayın ve isim hakkını kapsıyor. Süper Lig?deki 9 maçın geniş özeti de paketin içinde.
C Paketi: Görüntülerin cep telefonu ve internet gibi mobil yayın hakları.
D Paketi: A, B ve C paketlerindeki tüm yayın haklarını içinde barındırıyor.
Naklen yayın ihalesi sonucunda C paketi Turkcell’in oldu
İhalede görüntülerin mobil yayın haklarını ilgilendiren C paketi için teklif veren Turkcell, bu paketin sahibi oldu. Söz konusu paket için 15 milyon dolar muhammen bedel belirlenmişti. Digiturk’un aldıığı D paketinin muhammen bedeliyse 495 milyon dolardı.
Aynen ya milleti yolmaktan baska bisey degil zaten bu yuzden ligimiz dunya capinda izlenmiyo tek kanal yaziklar olsun
Bein diger kanallarinda verebilme hakkinada sahip oldu sanirim bein kanallarinda gecen sene oldugu gibi super.ligi izleme sansi olur bence sanirim
LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi