sunny 9030 receivere jtag baglantısını nasıl yaparız yardım
Printable View
sunny 9030 receivere jtag baglantısını nasıl yaparız yardım
arkadaslar 14 pın mı yoksa 10 pın mı kullanıyoruz
yardım edecek kımse yokmu arkadaslar
jetag devresi sadece sti 5518 olan işlemcileri destekliyor bunun dışında başka işlemcilerde ne devre olarak nede kullanım olarakdan çalışılmadı
kardeş pin sayıları değişmez
bi şase dir
geriye kalan 5 pin sırayla 19 15 13 11 9 seri bağlantıya göredir yanlız ne kulanacağına bağlı jtag kulanacaksan çıkış pinlerini ona göre seçmen lazım olmaz sa yardımcı olmamız için daha detaylı açıklama yazarsan nereye neyi bağlayacağın hakında sana daha rahat yardımcı olabiliriz saygılarımla
mina elektronik hastanesi bingöl
9030 cihazlara jtag olmuyor işlemci uygun değil..
evet 9030 serileri 39vf1602 kulanıyor flaşhı artı işlemci nec farklı jtag onları görmez ve yazmazonlara olmaz kardeş
vedut12 arkadaşım benim cıhazımda 9030 cı sunny cihazda14 pın var tms trst tdo vs 1-ve 14 pınlara mesela 1. ayak tms 2.ayak trst hangi ayaklar boş saşe olanı 1-14 arasında belli 2 tane jtag devre yaptım tek eksiğim cihazdaki bağlantı sırası ve def dosyası yaptığım devreler birbirinden farklı devreler dc voltaj içinde küçük elektrikli süpürge adaptörü kullanacam bu konuda bana yardımcı olursan çok çok memnun olurum eğer başarırsam devrenin açık ve montajı bitmiş haliyle siteye koycam (azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz) saygılar.
böyle bir iş için kafadan uğraşılmaz istediğin bilgiler olsa zaten gerekli şemayı ben vereceğim foruma