selm arkadaşlar.d smartla ilgili yeni bir haberim var.bugün d smarta 2 kanal daha geldi.bunlar LOCA 1 .LOCA 2 .GALİBA SİNEMALARDAKİ FİLMLERİ VERİYOR.YANİ MULTİLER GİBİ.VİZYON KANLI
Printable View
selm arkadaşlar.d smartla ilgili yeni bir haberim var.bugün d smarta 2 kanal daha geldi.bunlar LOCA 1 .LOCA 2 .GALİBA SİNEMALARDAKİ FİLMLERİ VERİYOR.YANİ MULTİLER GİBİ.VİZYON KANLI
frekans nedir
frekansı ne arama yaptım bulamadım
Daha gelmemişki:)
12652 H 22500 5/6 frekansinda kör arama yapildigi zaman,bu frekansin kanal listesine "LOCA 1(SID:604)" ve "LOCA 2(SID:605)" seklinde iki yeni kanal eklenmektedir.Alıntı:
Her iki kanalda da sinyal olmasina karsilik,henüz yayin olmadigi icin bu kanallara ait parametreler (vPID,aPID,PCRPID) arama esnasinda gelmemektedir.
Kolay gelsin.
Arkadaşlar ATA Tv, Akıllı Tv , Cem Tv ve Kanal T paket içinde hayırlı olsun.
Ayrıca 1 no'lu kanal yeniden düzenlenmiş.tüm acımasız eleştrilere inat:45:
İyi ama zaten bunlar turksatta olan kanallar ek olarak birşey yok gibi geldi bana
usta önemli olan extra aramayla uğraşmamak.bende biliyorum türksatta olduğunu.yapılan iş güzel bana göre ve biraz daha ilave yapaması gerekiyor.
bunuların yerıne adam gibi tematik kannal koysalar daha akıllıca takmışar dıscoverylere bellgesellerden dunyada hıç kurum abone topluyamaz soz ettikleri hbolar tcmler nerede