amlesef hayal dünyasında yaşıyoruz
mücadele verilmeden maç kazanılmıyor
hosna felaketi malta rezaleti inşallah
macar kıyameti eklenmez:(
Printable View
amlesef hayal dünyasında yaşıyoruz
mücadele verilmeden maç kazanılmıyor
hosna felaketi malta rezaleti inşallah
macar kıyameti eklenmez:(
Inşallah
valla çok sinirlendim bu işe...konu açıpta kendimi iyice germeyeyim dedim ama madem konu açılmış...diyeceğim tek şey şudur:kendi takımından şutlanmak üzere olan ve iyice göbek bağlayan emre belözoğlu'nu as adamı olarak kullanan ve maç içinde onlarca taktik hata yapan teknik direktör fatih terim'e alkış tutan medyamıza ve vatandaşlarımıza kapak olsun bu sonuç.....:mad2::devilprv::devilprv::mad2:
Ayrıca iddaa da turkiyeye 1.02 vermişler sanki maç banko ya
çok doğru söyledin ustam bende sinirimdenAlıntı:
ne yapacağımı şaşırmıştım konu açıp paylaşalım dedim
doğrusu bu rezaleti bunu başka bir hoca yapsaydı
medyamız çoktan asardı o hocayı tıpkı yanalı astıkları gibi
sanki bu ülkede forvet yok gibi mehmet yıldız gökhan ünal varken daha neyi ispata çalışırlar anamıyorum terim kalırsa 50 yaşına kadar banko hakanı oynatır ayıp yav
yaw sonuç itibariyle hakana da yazık...adam 37 yaşında elinden geleni yeterince yapmaya çalışıyo...90 dakika boyunca adamı hırpalamanın ne alemi var....bence sırf hakana ve emreye saplanıp kalmak bi teknik direktörün vizyon eksikliği yaşadığının göstergesidir...
biraz umutlarımız vardı oda gitti kendimizi boşuna avutmayalım arkadaşlar
bu kadar ruhsuzluk olurmu yaaaaa.bende futbolcuların hepsıne para cezası vermek lazım....kazandıklarında parayı almayı bılıyorlar.kaybedıncede futbolculardan gerı almak lazım
selam, bunun böyle olacagi zaten belliydi emreyi hakani ortaya atiyorsunuz maci bir daha izleyin o tuncayin cikincaya kadar bir dogru dürüst top kullandigi dakkayi söyleyin 2 ci gol tamamen kalecinin hatasi alabilirdi o topu eh her macta ayri ayri kaleci oynatirsan böyle olur kusur etikse af ola kalin saglicakla..:46::bangin: