Mehmetçik teröristlerin K. Irak’a geçiş noktalarını kapattı, 100 dolayında terörist İkiyaka Dağları’nda kıstırıldı. Tunceli'deki operasyonda ise bazı teröristler etkisiz hale getirildi.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde 12 askerin şehit edilmesi, 16 askerin yaralanması ve 8 askerle de irtibatın kesildiği saldırının ardından terör örgütüne yönelik operasyonlarına hız kazandıran Mehmetçik, terör örgütü üyelerinin Kuzey Irak’a geçiş yaptığı tüm noktaları kapattı.
Teröristlerin kaçış noktalarının kapanmasıyla Kuzey Irak’a geçemeyen 100 dolayında teröristi Irak sınırındaki İkiyaka Dağları’nda kıstıran güvenlik güçleri, operasyonlarını da bu bölgeye kaydırdı.
Teröristlerin, İkiyaka Dağları’ndaki mağaralarda saklandıkları yönünde duyum alan Mehmetçik, grubun Irak’a geçişini engellemek ve teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla kara ve hava destekli operasyonlarına aralıksız devam ediyor.
TUNCELİ'DE BAZI TERÖRİSTLER ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
Tunceli'de, terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonda bazı teröristler etkisiz hale getirildi.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Tunceli'nin Pülümür ilçesi kırsalında 2 gündür sürdürülen operasyonda, teröristlerle yer yer sıcak temas sağlandı. Hava destekli sürdürülen operasyonda, teröristlerin kaçış noktaları tutulurken, arazide mayın taraması da yapılıyor. Operasyonda bazı teröristlerin etkisiz hale getirildiği öğrenilirken, Tunceli Valiliği, daha sonra resmi açıklama yapılacağını bildirdi.
29-10-2007, 11:37
OLDSMAN
İşte tam zamanı yakalamaya çalışırken bizimkilere olan oluyor. BOMBALA GİTSİN ŞEREFSİZLERİ BU VATANDA YAŞAMAYI HAK ETMİYORLAR
29-10-2007, 11:58
gacvokem
editlenmiştir
29-10-2007, 12:01
CABBARİ
ya benim aklımın almadıgı son ir haftada 100 terörist öldü belkide birinin bile resmi yayımlanmıyor!!!
neden yayınlamıyorsun arkadaş bizde görelim
gerçekten öldümü yoksa halkın içine ferah getirsin diyemi böyle söyleniyor?
selametle
29-10-2007, 12:05
gacvokem
öldürülmüştür usta muhakkar resimler vardır yakında yayınlarlar
29-10-2007, 12:07
CABBARİ
Alıntı:
gacvokem Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
öldürülmüştür usta muhakkar resimler vardır yakında yayınlarlar
iyide arkadaş insan nede olsa bir görüntü bekler
bizde bir şehit oldugu zaman dag taş bütün kanallar sanki pkk nın ekmeğine yag sürer gibi haber yapıyorlar 100 terörist öldürürdü bu gururu neden paylaşmıyorlar
selametle
29-10-2007, 12:26
yakupyurt
arkadaşlar bizleri kıstırıldı kuşatıldı diye uyutuyorlar madem öyle bir tabur asker kuşatılan ...lere neden bişi yapamıyor hadi bir kaç tane leş veya ceset gösterin içimiz açılsın bana pek inandırıcı gelmiyor
29-10-2007, 13:41
CABBARİ
Alıntı:
yakupyurt Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
arkadaşlar bizleri kıstırıldı kuşatıldı diye uyutuyorlar madem öyle bir tabur asker kuşatılan ...lere neden bişi yapamıyor hadi bir kaç tane leş veya ceset gösterin içimiz açılsın bana pek inandırıcı gelmiyor
lütfen yazdıgımız mesajlar ahlaki ölçülerde olsun
selametle
29-10-2007, 13:42
pencere77
bence öldürülmüştür.inanmak lazım
29-10-2007, 14:12
ekrem956
selam. doğrusunu yapıyorlar sanırım daha sonra başımız ağrımasın diye bilginize