Nextvision Nv 8050 Dci Key Yardim Lutfen
YA Arkadaslar bundan 2. 3 gün önce bulletfromhell ve kosovali arkadaslar sagolsun yardimci oldular
arkadaslar nextvision nv-8050 dci sari mavi yesil emu aktiv yapacaksin keyleri
o sekil de yaptim orda kosovali arkadasimin sundugu keyleride indirdim tabi dogru keyimi indirdim VE keyleri sunnykeyloader.exeylede tekrar bigisayardan receivere yüklüyorum ve ginede olmuyor bilmiyorum arkadaslar ve ben hangi keyleri indirmen lazim .
ve astra 19,2 deki premieleri izliyemiyorum daha 2ve 3 gün öce attigim yeni yazilim H/W12.01.A5 ATtim ve emu aktif kanal kilidi acik ginede
sifreli kanallari izliyemiyorum izlemem icin neler yapmam lazim lütfen yardimci olmanizi istiyorum.
SELAMLAR :praying:
SIFO
Alıntı:
Siz yazılım olarak nextvisionmu attınız. eger öyleyse nextvision yazılımında cogu kanal malesef acmıyor en son stream yazılımı yukleyiniz o zaman tpsler auto izleyebilirsiniz..
kosovali hocam en son stream yazılımı yukleyiniz diyorsunuz nerden bula bilirim
bunu yükleme yaptigimda *** girme gerekmiyormu geriyorya nasil yükleme yapacagiz yada hangi *** dosyalarini indirecegiz *** dosyalarini elle girecegiz yoksa keyloderle yükleyecegiz nasil olacak bu is .
birde ömer77 arkadasimiz Classico Menü yükle diyor bu senin dedigin streamyaziliminin icindemi bu menü
hocam kafanizi agritacagim bu isi becere kadar yardimci olmani istiyorum sagolun.
selamlar
sifo:praying:
arkadaslar kimse yokmu ya bir yardimci olsaniz ne olur sanki