stream yazılımı attım makine kapanıp acılıyor sürekli kurukafa da yükledim yazılım 12.01.a5 31.01.2008 sream yazılımı.
Printable View
stream yazılımı attım makine kapanıp acılıyor sürekli kurukafa da yükledim yazılım 12.01.a5 31.01.2008 sream yazılımı.
Arkadaşım eğer cihaz kendi kendine kapanıp açılıyorsa televizyon ekranı yeşil bir renk alıyorsa cihazın flash'ı uçmuş demektir.Değiştirmen gerekiyor.30 ytl kadar masrafı olur.
sayın kucer06 flash yandığını sanmıyorum çünkü diğer her türli yazılımı atabiliyorum sadece stream yazılımında yapıyor.
ustalar 12 01 a5 yazılımı 3 tane var hangisini atıcaz şu anki olan cihazda stream var 12 01 a5 saygılar
J'ai les firmware mais il ne fonctionne pas. "Firm no working tps" Salut est-il possible de recevoir le Tps pour Kaon 570?
Merci
Ustalar lütfen yardım edin cihazımda Hotbird uydusundaki kanallardan Turksat uydusundaki kanallara geçişimde turksat kanallarında sinyal kayboluyo nedendir aceba?
Bu sorun bendeki bi cihazdada olmuştu hotbirddeyken turksata geçince sinyal gelmiyor ama biraz beklerseniz geliyor..Ve bi başka yolda yeşil tuşa basarak hangi uyduyu izleyecekseniz onu seçmeniz,Ben bu olaya bundan başka çözüm bulamadım eğer bulan üyelerimiz varsa bizlerle paylaşır bizde başka bi yoldan çözümü öğrenmiş oluruz..
alakana teşekkür ederim HCakır acaba Diseq ten olabilirmi?