malesef diyeceğim şu ki son verilen golmaster ile ilgili yazılımlar fake yani polsat yok.......forumun bilgisine
Printable View
malesef diyeceğim şu ki son verilen golmaster ile ilgili yazılımlar fake yani polsat yok.......forumun bilgisine
nerden bu karara vardın antenci güncey keyleri giripde denedinmi yoksa saallıyormusunAlıntı:
antencii Nickli Üyeden Alıntı
ustalar 11300 cı cihaz var 3martın yazılımını attım açıldılktan sonra checkthe new fimvare yazıyo 5sn sonra cihaz 1. kanaldan açılıyo ve ne kumanda nede ön paneldeki tuşlar basmıyo yardım ederseniz sevinirim
Cihazınıza yanlış yazılım yüklemiş olabilirsiniz...Cihazınızın modelinin aynısı gm 11300 cı yazılımı yüklerseniz sorun çözülür kanaatindeyim...sevgiyle kalın...Alıntı:
özgür1984 Nickli Üyeden Alıntı
cihaza yanlış yazılım yüklemem sorunum bilgisayardaymış başka bilgisayardan attım cihaz düzeldi yanlızca d+ ları açmadı ushuaı donuyo yinede sagolun
Kardeş yazılımdan sonrada bir 16 Ağustos boot dosyası at. Eğer yine düzelmezse yayınların Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinden alıcıyın orijinal yazılımını at. Sonra yine enson yazılımı yükle düzelir. Bende 11400 cimden önce onu kullanmıştım. İyi seyirler.
Saygılar.
Cihazınıza en son 18.03.2006 tarihli polsat yazılımını yükleyinAlıntı:
özgür1984 Nickli Üyeden Alıntı
D+ ok degişen güncel kanalları güncelleyin.
Nagra bölümüne girdiğinizde 710100 (Polsat), 410100 (D+), 490100 (TV Cabo) providerlerinde 10 ve 11 identlerini ve güncel Nagra2 keyleri göreceksiniz. Bu sayede artık bu paketlere ait Nagra2 keyler değişse bile bu bölümlere girerek izlemeniz mümkün olacaktır.
cihazım 55000 cı 20 mat nagra 2 *** girişli polsat yazlımı yüklü polsatlar açık ama bugün tps lerin güncel keyini girdim açılmıyor üstelik bazı kanallar kapnmış örneğin ***** platinıum gibi yardımcı olursanız sevinirim
9400CI larda halen bıss keylerde sorun var, cihaz kapatıldıktan bir süre sonra açtığında, yada seyrederken belli bir zaman içinden kendiliğinden siliniyor, değişik ve ilgisiz şeyler yazıyor. Ayrıca S.Viev ler konusunda bir gelişme yok. neden?