kaon 911uz 12,42,65 cihazda ntv ve diğer 30000 sembol değerlerinde sinyal seviyesi %90 olduğu halde görüntü kayması cırtlama neden olabilir nasıl halledebilirim şimdidien teşekkürler.. :ty:
Printable View
kaon 911uz 12,42,65 cihazda ntv ve diğer 30000 sembol değerlerinde sinyal seviyesi %90 olduğu halde görüntü kayması cırtlama neden olabilir nasıl halledebilirim şimdidien teşekkürler.. :ty:
sorun codec olabilir yeni yazılımlarla ancak çözülür
bende de aynı sorun var
malesef bende strem yazılım yüklü kaon cihazımda 30000 sembol oaln kanaları bulmuyor veya bazılarını sinyal seviyesi 75 olmasına ragmen göstermiyor..Bu cihazla ilgili bir sorun çünkü başaka marka next gibi cihazlarda sorunsuz kanaları göstermekte bu sorunun çözümüm varsa veya çaresi ne lütfen yardım yoksa yeni cihazmı olmak gerekiyor...
peşin teşekürler
cihazın tunerinde bulunan kiristale 4 mhz lık
bir kiristalı parele bağla sorunun biter ben öyle yaptım 2 ytl aldığım kiristalı
sözü edilen kiristale lehimledim sorun biti ...tamirciye götür ...yaparlar
kesinlikle sorun anten veya lnb den değil...
evet arkadasim yaptigin islemi resimle gösterebilirsen cok memnun kalıriz böyle sorunlu cihaz cok var kaon tabanlılarda saygilarımla........
merhaba arkadaşlar bende de aynı sorun var çözüm bulan var mı
Arkadaşlar bu 4.000 Mhz kristal olayına fazla bel bağlamayın. Bende denedim ama OLMADI hemde onun yanında komple BESLEMEDEKİ Kondansatörleri bile değiştirdim ama nafile ha olan da oluyor ama şansa inşaallah olanlarda ilerde BAŞKA BÜYÜK SORUN ÇIKARMAZ.
15 günden beri taktığım cihazda sorun yok
yalnız kiristal 4 değil 4000 mhz olacak