Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Walt Disney Karayip Korsanları’nın 4.filminin 2011′de gösterime girmesini planlanıyor. İyi haber Jack Sparrow (Johnny Depp) ve Barbossa (Geoffrey Rush) dördüncü filmde de oynayacak. Kötü haber Will Turner (Orlando Bloom), Elizabeth Swann (Keira Knightley) bu bölümde yer almayacak. Tabi bu resmi olmayan bir bilgi. Film daha önce 2009 için planlanmıştı ancak daha sonra 2011′e alındı. Johnny Depp bu filmde oynamak için 40 milyon dolar alacak.
Yapımcının röportajı
''karayip korsanları 7' den 70' e herkesin sevdiği bir film.özellikle biz bu filmde ismini yüzüklerin efendisinde duyurmuş orlando bloomun johnny deep ten daha iyi oynayacağını sanıyorduk fakat gelgererim ikiside rolünü çok iyi oynadı.fakat johnnynin daha iyi oynadığı kesin.kaptan jack sparrow karakteri izleyenler tarafından çok beğenilen ve will i ve elizabeth i ikinci tarafa atan bir karakter.bu karakteri sağlayansa tabiki deep.örneğin karayip korsanlarında johnny' nin jack hali her konuşuşunda parmakları oynuyor vücudu sallanıyor ve rahat davranıyor.orlando ise daha sonradan korsan olmuş kendi görevini iyi yapan ama fazlasını yapmayan biri.aynısı keira ve diğer oyuncular içinde geçerli.bizim bu filmi yapmaktaki amacımız korsanların bitimini biraz da fantastikleştirerek anlatmak.ve bunu da çok iyi yaptığımızı düşünüyorum.1.film bizim jacki will i elizabeth i inciyi tanığımız bölüm.o bölümde elizabeth barbossa ve jack daha ön planda will daha geri düşüyor.çünkü elizabeth kaçırılıyor jack gemiyi geri almaya çalışıyor ve barbossa gemiyi jacke geri vermemeye çalışıyor.2.filme geldiğimizde film baştan will ve elizabeth üzerine kurulu.çünkü onların korsan oluşu ve sandık peşine düşmeleri.ama film sonunda film jack üzerine dönüyor.3.filmde ise başta film jack üzerine kurulu.ama sonradan filmin 2.filmden kalan will in babasına sözü ile film will üzerine dönüyor.yani 2. ve 3.film will üzerine kurulu.ben senaryoyu okuduğumda will in öldüğünü görünce bu filmin yapımcılığını bırakmak istedim.ama senaristler 2.filmde babasına söz veriyor kalbi bıçaklayacağım diye ama kalbi bıçaklarsa babasını kurtarmış olur ama elizabeth i kaybeder.bu yüzden will ölüyor kalbi bıçaklıyor ve elizabeth çok üzüldüğü için onu sevmeye devam ediyor dediler ve bu fikirden vazgeçtim.4.film ise çok farklı bir şey olacak.örneğin bu filmde yeni kahramanlar çıkacak film bi nevi onların üstüne kurulu olucak.