:( forumda yabancı kanlaların avatars,ı vardı bulamıyorum kaldırdınızmı avartayı
benim avartamın yabancı kanallı olanı tps sky ve xxl oynar veya hareketlisi vardıya sayın admin saygılar:occasion14: :bath: :Smiletabar
Printable View
:( forumda yabancı kanlaların avatars,ı vardı bulamıyorum kaldırdınızmı avartayı
benim avartamın yabancı kanallı olanı tps sky ve xxl oynar veya hareketlisi vardıya sayın admin saygılar:occasion14: :bath: :Smiletabar
Bakalım varmı öyle bir avatar:)
Olan avatarların hepsi orada var.biz kaldırmadıkl dediginiz sekil avatara baktım malesef yok.başka forumla karıştırmayasınız.Kimsenin ne avatarını sileriz nede forumdan kaldırırız tekrar bir bakarsanız sevinirim.Valla bizde hiç öyle avatar varmıydı bilmiyorumAlıntı:
hotti.76 Nickli Üyeden Alıntı
vardı bir ara sayın serkan yılmaz yabancı kanal avartası bir üyede gördüydüm kışın genede sagol hocam sarkan yılmaz saygılar
o üye belki de kendi bilgisayarından gif görüntüsü olarak yüklemiştir o da olabilir büyük ihtimalleAlıntı:
ewet olabilir hocam gözünüze carparsa ban haber verin özel pm atın sayın admin ve modretör,ler umuter hocam
OLmazsa sorun degil ben akşama yaparım avatar yabancı kanalların sorun d egil benim için boş anımda yaparız :)
estağfirullah arkadaşım hocalık haddimize değil:nono: biz sadece bilgiyi paylaşıyoruz o kadar herkesin herkese verebileceği bi bilgi vardır hayatta önemli olan onu alabilmek ve verebilmek saygılar :)Alıntı:
ya üstad araya da supersat forumu caktırmadan koymuşsun valla helal olsun şimdi coğu kişi dikkat etmeden alır formunada koyar bunu:smiles10 :smiles10Alıntı:
Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı