Anket konu başlıgı baya net sanırım hem ankete dökelim dedim hemde bilinçlenmiş olabilecegini düşündüm
Ankete oy ve yorumlarınızı bekliyoruz
Anket duruma göre 15 gun surecektir
Anket konu başlıgı baya net sanırım hem ankete dökelim dedim hemde bilinçlenmiş olabilecegini düşündüm
Ankete oy ve yorumlarınızı bekliyoruz
Anket duruma göre 15 gun surecektir
İlk yorumu ben yapayım.Lahana kapsulu adı altında bir ilaç denedim tüm dengemi bozu.Ayrıca bioxsin şampuanda denedim saclarım daha fazla döküldü gibi oldu o gun bugundur fayda vs göremiyorum
oyumu yanlış kullandım hayır diye oy kullandım ama hiç kullanmadımki vede kullanmam hayır oyunu kullanayım aslada kullanmayı düşünmüyorum koca karı ilacımı diyorlar ona:d
bende hiç kullanmadım ama bi arkadaşımın bunalımı var oda reklamlarda çıkan ilaçtan şipariş etmiş (anladınız si onu) bunun sonu ne olacaksa ALLAH yardım etsin ona
Hiç Kullanmadım
valla doktorlarla aram iyi deyil yanı gitmiyorum herkesin saglıgını RABBİM Korusun
çörekotu ve ıhlamur karışımı bi ilaç kullandım faydasını gördüm oğlumda böbrek yetmezliği sorunu var bazı değerler çok yüksekti 1 hafta kullandık değerlere düştü ama normale dönmedi başka kür takib ediyorum kullanıcaz bakıcaz inşaALLAH faydasını görürüz
ilaç değil ama ot purçların çok etkisini gördüm her m ilacı içmem
Medyatik olanları çok abartılı. Ancak doğal şifa haerzaman bir gerçektir. Ancak Derde düşmüş insanların istismarını üzülerek seyrediyoruz. Ticari gayeler ile üretilenlerden uzak duralım. Fakat kocakarı ilacı diye tümden reddetmiyelim.
en basiti kara cüccam denilen yani çörekotu peygamber efendimizin hadisi şerif-i vardır ölümden başka herşeye şifadır diye gözardı etmemek lazım